Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Karamanin Koyunu izle

-

Karamanin Koyunu

5.6/ 10
1 1

Karamanin Koyunu filminin bilgileri Karamanin Koyunu

5.6
Karamanin Koyunu 5.6 Yerli Film 2015 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi FilmleriTarih Filmleri Yönetmen

Kartal Çidamli

Oyuncular

Melis Tüzüngüç, Firat Çöloglu, Sinan Çaliskanoglu, Dost Elver, Gamze Gözalan, Burak Sarimola, Nusret Çetinel, Ferdi Akarnur

Bahtiyar, oldukça konforlu şartlara sahip bir askeri birlikte görev yapmaktadır. Bir gün su başında karşılaştığı Mihriban'a anında vurulur ve onunla hayatını birleştirmeyi kafasına koyar. Mihriban da Bahtiyar'a karşı içten içe bir şeyler hissetmektedir, fakat genç kadının peşinde olan tek kişi Bahtiyar değildir. Albay Rıza da Mihriban'ın peşindedir ve onu babasından talep etmeye kararlıdır. Üstelik Mihriban'ın babası da bu evliliğe sıcak bakmaktadır.

Durumdan haberdar olan Bahtiyar, komutanın üniformasını çalarak kendisini Mihriban'ın babasına Albay Bahtiyar olarak tanıtarak durumu kendi lehine çevirmeye çalışır. Ancak Rıza'nın da oraya gelmesiyle olaylar karışır ve aynı kadına gönül vermiş olan iki rakip karşı karşıya gelir. Karaman Paşa'nın kışlayı denetlemeye gelmesiyle işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır, çünkü her iki erkek de Mihriban'ı Paşa'nın huzurunda istemeye karar verir.

Filme Yorum Yaz