Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Boş Kafalılar izle

-

Airheads

6.1/ 10
1 1

Boş Kafalılar filminin bilgileri Airheads

6.1
Boş Kafalılar 6.1 Türkçe Dublaj 1994 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriMüzikal FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Suzanne Crowley

Oyuncular

Brendan Fraser, Steve Buscemi, Adam Sandler, Joe Mantegna, Chris Farley, Judd Nelson, Amy Locane, Michael McKean, David Arquette, Nina Siemaszko

Üç arkadaş Chazz (Fraser), Rex (Buscemi) ve Pip (Sandler), The Lone Rangers adında bir rock grubu kurarlar. Chazz, sürekli olarak radyo istasyonuna sızıp kendi şarkılarını çalmak ister, fakat her seferinde başarısız olur ve istasyondan kovulur. Chazz'ın sevgilisiyle yaşadığı son kavgadan sonra bu istek daha da alevlenir. Üç arkadaş, daha önceki bir olaydan ötürü ellerinde oyuncak silahlar gibi çeşitli eşyalar bulundururlar.

Bir gün yine istasyona gizlice giren ikili, bir kargaşa çıkartır ve Rex, oyuncak silahlardan birini çıkarınca oradakiler bunu gerçek silah sanarlar. Bu yanılgı üzerine Chazz, Rex ve Pip, radyo DJ'ni (Joe Mantegna) ve diğer çalışanları rehin alırlar. Zamanla, grubun büyük bir hayran kitlesi oluşur ve polis, onları kimseye zarar vermeden durumu çözmeye çalışır. Ancak, kayıt kasetlerinden biri zarar görünce, üçlü polisten kasetin bir diğer kopyasını isterler. Bu kopya ise Chazz'ı terk eden sevgilisinde bulunmaktadır, fakat o kaseti sinirle yolda bir yere atmıştır. Memur Wilson (Chris Farley), bu kaseti bulmaya çalışır.

 
Filme Yorum Yaz