Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Köyden İndim Şehire izle

-

Köyden İndim Şehire

8.7/ 10
1 1

Köyden İndim Şehire filminin bilgileri Köyden İndim Şehire

8.3
Köyden İndim Şehire 8.3 Yerli Film 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKemal Sunal FilmleriKomedi FilmleriMacera FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Ertem Egilmez

Oyuncular

Kemal Sunal, Meral Zeren, Zeki Alasya, Metin Akpinar, Halit Akçatepe, Tekin Akmansoy, Leman Çidamli, Oya Alasya

"Köyden İndim Şehire" Türkiye yapımı bir komedi filmidir. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği film, 1974 yılında vizyona girmiştir. Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatepe gibi ünlü oyuncular başrolleri paylaşmaktadır. Film, Salak Milyoner'in devamı niteliğindedir ve dört kardeşin hikayesini anlatmaktadır.

Hikaye, İstanbul maceralarından sonra köylerine geri dönen Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret'in defineyi kendi tarlalarında bulmasıyla başlar. Defineyi nakite çevirmek için Ankara'ya giden kardeşler, köylerinden tanıdıkları Kuyumcu Ali Rıza'ya başvururlar. Ancak Ali Rıza, başta onları sıradan insanlar sanarak dükkânından kovar ve işin ciddiyetini anladığında evinde ağırlamaya karar verir.

Kardeşlerin gerçek niyeti ortaya çıktığında, Ali Rıza'nın evinde karmaşa ve komik olaylar yaşanmaya başlar. Kardeşler, altınları paylaşmak konusunda anlaşamazlar ve birbirleriyle kavga ederler. Bu sırada altınlar çatıdan aşağı dökülür ve kardeşler Kayseri'ye geri dönerler.

"Köyden İndim Şehire", kırsal kesimden şehre yapılan bir yolculuğun komik ve eğlenceli yanlarını anlatan bir filmdir. Kemal Sunal'ın başarılı performansı ve Ertem Eğilmez'in yönetmenlik becerisiyle film, Türk sinemasının klasik komedileri arasında yerini almıştır.

Filme Yorum Yaz