Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

World's Best izle

-

World's Best

5.3/ 10
1 1

World's Best filminin bilgileri World's Best

5.3
World's Best 5.3 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi FilmleriMüzikal Filmleri Yönetmen

Roshan Sethi

Oyuncular

Manny Magnus, Punam Patel, Utkarsh Ambudkar, Max Malas, Jake Choi, Piper Wallace, Kayla Njeri, Dorian Giordano

"World's Best" bahsedilen filmler ve dizilerden daha çok aile filmidir ancak 'tween yılları hakkında hiç de az anlayışlı değildir. Günümüz New Jersey'inde geçen film, matematik dehası ve hırslı Prem Patel'in (çekici Manny Magnus tarafından canlandırılmıştır) mathlympics yarışması için hazırlandığı hikayeyi anlatır. Tek ebeveyn annesi Priya (Punam Patel), şefkatli ve destekleyicidir, ancak aynı zamanda tam bir insan gibi hissettirir, sadece "anne" değil.

Bu, Prem'e geç babası Suresh'i (senaryoyu da yazan Utkarsh Ambudkar tarafından canlandırılmıştır) nasıl tanıdığını anlattığı anılarına götürdüğünde güzel bir şekilde ifade edilir. Prem, babasının yerel bir underground hip-hop efsanesi olduğunu öğrenir. İşte burada "World's Best", bir hip-hop müzikali olduğunu ortaya koyar. Suresh, oğlunu ziyaret etmeye başlar ve hip-hop için evangelical tutkusunu ona aktarır.

Priya'nın hoşnutsuzluğuna rağmen, Prem kendini yetenek gösterisine katılır ve performans sergileme konusundaki ilgisi, matematik tutkusunu geride bırakmaya tehdit eder. Bu noktada, "World's Best" süper kahraman filminden, özellikle de orijinal hikayeden biraz ödünç alıyor gibi görünüyor. Prem'in babasıyla ilgili sorunları, özellikle anne babasının onun için ne istediği ile kendisinin ne istediği arasında bir uzlaşma bulma çabası, MCU'nun karakterlerinin çoğunu anımsatıyor. Yol boyunca, birbirlerinden uzaklaşan ve karşıt çetelere giren arkadaşların ihanetine dair ortaokul dramaları yer alır.

"World's Best", 100 dakikalık hızlı tempolu hikaye anlatımı ve Roshan Sethi'nin 'tweenhood'un inişlerini ve çıkışlarını ustaca ele almasının sayesinde başarıya ulaşır. Duygular hak edilmiştir ve neşeli ton, daha ciddi keşifleri ve karmaşıklıkları güzel bir şekilde karşılar. Ambudkar ve Magnus'un kimyanın, filmin işlemesine büyük katkı sağladığı görülüyor. Onları baba ve oğul olarak kabul ediyorsunuz ve birlikte müzik yapma sevinçleri bulaşıcıdır.

 
Filme Yorum Yaz