Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Bir Çapkının Ölümü izle

-

Death of a Ladies' Man

5.8/ 10
1 1

Bir Çapkının Ölümü filminin bilgileri Death of a Ladies' Man

5.8
Bir Çapkının Ölümü 5.8 Dublaj & Altyazı 2021 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriMüzikal Filmleri Yönetmen

Matt Bissonnette

Oyuncular

Gabriel Byrne, Jessica Paré, Brian Gleeson, Antoine Olivier Pilon, Karelle Tremblay, Pascale Bussières, Carolina Bartczak, Joel Bissonnette

"Death of a Ladies' Man", 2020 yılında Kanada-İrlanda ortak yapımı bir komedi-drama filmidir ve yönetmenliğini Matt Bissonnette yapmıştır. Film, Gabriel Byrne'ın Samuel O'Shea olarak rol aldığı bir üniversite edebiyat profesörünü konu almaktadır. Samuel, Montreal'de bir dizi halüsinasyonun ardından teşhis edildiği ameliyat edilemez bir beyin tümörüyle yüzleşmek zorunda kalır ve ailesiyle barış yapmalıdır.

Filmin kadrosunda ayrıca Jessica Paré, Brian Gleeson, Antoine Olivier Pilon, Karelle Tremblay, Suzanne Clément, Joel Bissonnette, Pascale Bussières, Alexandre Nachi ve Tyrone Benskin yer almaktadır.

Film, müzikal soundtrack'inde yedi Leonard Cohen şarkısının kullanımıyla temalarını yansıtmaktadır: "Bird on the Wire", "Memories", "Hallelujah", "Why Don't You Try", "Heart with No Companion", "The Lost Canadian (Un Canadien errant)" ve "Did I Ever Love You". Cohen'ın edebi veya müzikal eserlerinin kullanımı, Bissonnette'in 2002 yapımı ilk filmi "Looking for Leonard" ve 2009 yapımı "Passenger Side" filmlerinde de görülen tekrarlayan bir motif olarak göze çarpmaktadır.

Film, 24 Eylül 2020'de Calgary Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini yapmış ve 12 Mart 2021'de Kanada'da sinemalarda ve video talep platformlarında ticari olarak yayınlanmıştır.

Filme Yorum Yaz