Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Derin Sular izle

-

Deep Water

5.4/ 10
1 1

Derin Sular filminin bilgileri Deep Water

5.4
Derin Sular 5.4 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Adrian Lyne

Oyuncular

Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts, Grace Jenkins, Dash Mihok, Rachel Blanchard, Kristen Connolly, Jacob Elordi

"Deep Water", Adrian Lyne tarafından yönetilen, Zach Helm ve Sam Levinson tarafından yazılan ve Patricia Highsmith'in aynı adlı 1957 romanından uyarlanan bir Amerikan erotik psikolojik gerilim filmidir. Başrollerde Ben Affleck ve Ana de Armas yer alırken, Tracy Letts, Rachel Blanchard ve Lil Rel Howery gibi oyuncular da yardımcı rollerde yer alıyor. Bu film, Lyne'nin 2002 yapımı "Unfaithful" filminden sonra 20 yıllık bir aradan sonra yönetmenlik koltuğuna geri dönüşünü işaret etmektedir.

Filmde, evliliklerinde sorunlar yaşayan bir çift olan Vic ve Melinda'nın hikayesi anlatılır. Melinda, Vic'in eşine sadakatsizliklerini kabul ettiği bir anlaşma yapar ve bu da ilişkilerini farklı bir boyuta taşır. Ancak, Vic'in çevresindeki insanlar bir bir ölmeye başlar ve Melinda'nın sadakatsizlik oyunu tehlikeli bir gerçeklik haline gelir. İki karakter arasında giderek artan gerilim ve güvensizlik, seyirciyi sürprizlerle dolu bir psikolojik gerilimin içine çeker.

"Deep Water", erotik ve gerilim dolu sahneleriyle dikkat çeken bir filmdir. Highsmith'in romanının karanlık ve gizemli atmosferi, filmin ruh halini yansıtırken, Affleck ve de Armas'ın performansları da dikkat çekicidir. Adrian Lyne'in yönetmenlik becerisi, izleyiciyi karakterlerin karmaşık ilişkilerine ve korku dolu atmosfere daha da derinden çekmektedir.

Filme Yorum Yaz