"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü izle

-

Cingöz Recai

4.3/ 10
1 1

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filminin bilgileri Cingöz Recai

4.8
Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü 4.8 Yerli Film 2017 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Onur Ünlü

Oyuncular

Kenan Imirzalioglu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Musa Uzunlar, Fatih Artman, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Meric Aral

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü  Türk sinemasının popüler karakterlerinden birine dayanan bir hikayeyi anlatan aksiyon ve suç türündeki bir filmdir. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolde olduğu filmde, Cingöz Recai adlı karakter, alelade bir hırsız olarak tanımlanmaz. Aksine, belirli bir ahlaki kodu olan ve sadece hak ettiğini düşündüğü zenginlerden çalan bir anti-kahramandır.

Cingöz Recai'nin geri dönüşü, Başkomiser Mehmet Rıza'nın dikkatini çeker. Bu kez, planlarında sadece Türkiye değil, başka ülkeler de vardır. Yakışıklı ve zeki hırsızın peşine düşen Başkomiser Mehmet Rıza, Cingöz Recai'yi durdurmak için elinden geleni yapacaktır. Ancak Cingöz Recai'nin hünerleri ve zekası, onu durdurmayı zorlaştıracaktır.

Film, aksiyon dolu sahneleri, entrikaları ve karakterler arasındaki çatışmayı izleyicilere sunarak suç ve macera severlere hitap eder. Haluk Bilginer'in canlandırdığı Başkomiser Mehmet Rıza ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Cingöz Recai performansıyla film, izleyicilere heyecan dolu bir sinema deneyimi sunar.

Filme Yorum Yaz