Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Sound of Freedom izle

-

Sound of Freedom

8.1/ 10
1 1

Sound of Freedom filminin bilgileri Sound of Freedom

7.8
Sound of Freedom 7.8 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

131 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBiyografi FilmleriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Alejandro Monteverde

Oyuncular

Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, Cristal Aparicio, Javier Godino, Lucás Ávila, Yessica Borroto Perryman, Manny Perez

"Sound of Freedom," 2023 Amerikan suç ve gerilim türünde bir film olup Alejandro Monteverde tarafından yönetilmiş ve yazılmış, başrollerinde Jim Caviezel, Mira Sorvino ve Bill Camp yer almaktadır. Caviezel, eski bir Amerikan hükümet ajanı olan Tim Ballard'ı canlandırıyor. Tim Ballard, Kolombiya'da çocukları cinsel sömürüden kurtarmak için bir göreve atılan bir karakterdir. Film, aynı zamanda filmin yapımcısı olan Eduardo Verástegui tarafından da oynanan bir rolü içeriyor. Hikaye, Ballard'ın Operation Underground Railroad adlı cinsel sömürüye karşı bir organizasyon etrafında dönüyor.

Film, 4 Temmuz 2023 tarihinde Angel Studios tarafından yayınlandı. Beklenmedik bir başarı yakalayarak tarihteki en başarılı bağımsız filmlerden biri haline geldi. 14.5 milyon dolarlık bir bütçeye karşı 235 milyon dolar hasılat elde etti. Eleştirmenlerden karışık eleştiriler alırken, izleyici tarafından olumlu karşılandı.

Hikaye: Honduras'ın Tegucigalpa şehrinde, Roberto adlı fakir bir baba, eski güzellik kraliçesi Giselle tarafından yaklaşılır. Giselle, onun genç çocukları Miguel ve Rocío'yu çocuk modeli sözleşmelerine imza atmaya davet eder. Roberto teklifi kabul eder ve çocukları fotoğraf çekimine götürür. Çocuklarını almak için geri döndüğünde, çocuklar kaybolmuştur. Çocukların cinsel sömürü kurbanları olarak satıldığı ortaya çıkar.

Calexico, California'da Tim Ballard, Homeland Security Investigations (HSI) için özel bir ajan olarak görev yapmaktadır ve çocuk pornosu bulunduran ve dağıtan kişileri tutuklar. Bu acı verici iş, kişisel yaşamına büyük bir yük getirir ve bu durum başka bir ajan olan Chris'in, birçok çocuk yiyicisini tutukladıklarını ancak hiçbir çocuğu sömürüden kurtaramadıklarını belirtmesiyle daha da kötüleşir. Tim, bunun çoğu kişinin Amerika dışında olmasından kaynaklandığını bilir, ancak Chris'in sözleri onunla kalır. Tim, tutukladığı bir pedofil olan Ernst Oshinsky ile konuşur ve kendisi de bir pedofil gibi davranır. Oshinsky'nin güvenini kazandıktan sonra, bir cinsel sömürü kurbanı ile buluşma düzenler ve Miguel'i satın alan Earl Buchanan'ı tutuklamayı başarır.

Filme Yorum Yaz