'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Indiana Jones 4: Kristal Kafatası Krallığı izle

-

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

6.2/ 10
1 1

Indiana Jones 4: Kristal Kafatası Krallığı filminin bilgileri Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

6.2
Indiana Jones 4: Kristal Kafatası Krallığı 6.2 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

122 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Steven Spielberg

Oyuncular

Harrison Ford, Cate Blanchett, Shia LaBeouf, Karen Allen, Ray Winstone, John Hurt, Jim Broadbent, Igor Zhizhikin

Indiana Jones 4: Kristal Kafatası Krallığı, ünlü maceraperest Indiana Jones'un, 1950'lerde Sovyet ajanları tarafından kaçırılan eski bir arkadaşının izini sürmesini konu ediyor.

Jones, ajanlar tarafından kaçırılan arkadaşı Profesör Harold Oxley'i bulmak ve onu kurtarmak için, Oxley'in son bilinen yerine doğru maceraperest bir yolculuğa çıkar. Yolculukları sırasında Oxley'in son çalışmalarından biri olan, Kristal Kafatası adında esrarengiz bir nesne keşfederler. Ancak, Sovyet ajanları da aynı nesneyi aramaktadır ve Jones'un hayatta kalması için, hem ajanların hem de gizemli bir tarikatın peşinde koşarken, arkadaşlarının da yardımıyla, bu tehlikeli macerada hayatta kalmak ve nesneyi korumak zorunda kalır.

Jones, maceralarla dolu dünyasına dönüyor ve yine efsanevi arkeolog rolünde Harrison Ford'u görüyoruz. Steven Spielberg'in yönettiği bu filmde, Karen Allen da Marion Ravenwood rolünde geri dönüyor ve Shia LaBeouf da Mutt Williams rolünde yer alıyor.

Filmin eleştirileri karışık olsa da, ticari açıdan başarılı bir film oldu ve dünya çapında yaklaşık 790 milyon dolar hasılat elde etti.

Filmizlex iyi setirler diler.. 

Filme Yorum Yaz