Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Aşk Peşinde izle

-

Perdona si te llamo amor

6.4/ 10
1 1

Aşk Peşinde filminin bilgileri Perdona si te llamo amor

6.4
Aşk Peşinde 6.4 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

120 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriRomantik filmler Yönetmen

Joaquín Llamas

Oyuncular

Paloma Bloyd, Daniele Liotti, Irene Montalà, Patricia Vico, Jaime Pujol, Pablo Chiapella, Adrià Collado, Jordi Rico

Aşk Peşinde filminin kısaca özeti ise;

"Perdona si te llamo amor" (Türkçe adıyla "Aşk Peşinde") 2014 yapımı bir İspanyol romantik komedi filmidir. Film, Federico Moccia'nın aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve başrollerini Daniele Liotti ve Paloma Bloyd paylaşmaktadır.

Film, 37 yaşındaki Alex'in, 17 yaşındaki Niki'ye aşık olmasıyla başlar. Alex, başarılı bir reklamcıdır ve mutlu bir hayatı vardır. Ancak Niki ile tanıştığında hayatı varyantları ve gençken saf ve enerjik nesiller adım atar. Alex, Niki'ye kendini sevdirmek için büyük çaba sarf ediyor, ancak bu durumda aşkın yaş farkı sorun teşkil ediyor.

Film, yaş farkı nedeniyle aşkın mümkün olup olmadığı konusunda endişelenen Alex ve Niki arasındaki ilişkiyi ele alır. Aynı zamanda, aşkın filmin, hayatın anlamı, dostluk ve aile bağları gibi konular üzerine de düşündürmektedir.

"Perdona si te llamo amor", İspanya'da büyük bir gişe başarısı elde etmiş ve uluslararası olarak da birçok hayran kazanmıştır.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz