Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Always Be My Maybe izle

-

Always Be My Maybe

6.6/ 10
1 1

Always Be My Maybe filminin bilgileri Always Be My Maybe

6.6
Always Be My Maybe 6.6 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Michael Andrews

Oyuncular

Ali Wong, Randall Park, Keanu Reeves, James Saito, Michelle Buteau, Vivian Bang, Daniel Dae Kim, Karan Soni, Charlyne Yi, Susan Park

"Always Be My Maybe," çocukluk arkadaşlarının 15 yıl sonra yeniden bir araya gelmelerini ve ilişkilerinin yeniden canlanmasını konu edinen bir romantik komedi filmidir. 

Sasha ve Marcus, çocukluk arkadaşlarıdır, ancak yolları birbirinden ayrılmıştır. Sasha, başarılı bir şef olarak kariyer yapmış ve nişanlısı Brandon ile evlenmeye hazırlanmaktadır. Diğer yandan, Marcus yerel bir müzisyen olarak müzik yapmakta ve babasının yanında yaşamaktadır. Sasha, bir restoran için doğup büyüdüğü şehir olan San Francisco'ya geri dönmek zorunda kalır.

Eski hatıraların canlandığı bu şehir, Sasha'ya çocukluk arkadaşı Marcus ile yeniden karşılaşma şansı sunar. 15 yılın ardından karşılaşan ikili, geçmişlerini hatırlamaya başlar ve eski dostlukları yeniden canlanır. Ancak Brandon'ın evlilikten vazgeçtiğini açıklaması, Sasha için büyük bir hayal kırıklığına neden olur.

"Always Be My Maybe," romantizm ve komedi unsurlarıyla dolu, duygusal ve eğlenceli bir hikaye sunar. Sasha ve Marcus'un yeniden bir araya gelmeleri ve eski duyguları yeniden keşfetmeleri, filmi romantik bir yolculuğa dönüştürür.

Filme Yorum Yaz