Biri beni durdursun! Maske

Ninja'nin intikamı izle

-

Ninja Assassin

6.3/ 10
1 1

Ninja'nin intikamı filminin bilgileri Ninja Assassin

6.3
Ninja'nin intikamı 6.3 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

James McTeigue

Oyuncular

Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Joon Lee, Jonathan Chan-Pensley, Ill-Young Kim, Yuki Iwamoto, Ben Miles

"Ninja Assassin", James McTeigue tarafından yönetilen ve J. Michael Straczynski tarafından yazılan bir 2009 aksiyon gerilim filmidir. Film, gizli bir ninja örgütünde büyümüş genç bir suikastçının intikam hikayesini anlatır.

Hikaye, Raizo adındaki bir genç yetim çocuğun, yozlaşmış bir ninja klanı olan Ozunu Klanı tarafından eğitilmesi ve suikastçı olarak yetiştirilmesiyle başlar. Ancak, Ozunu Klanı'nın zalim ve adaletsiz yöntemleri Raizo'yu rahatsız etmeye başlar ve kaçması gerektiğine karar verir.

Bir intikam arayışına giren Raizo, Ozunu Klanı'ndan kaçtığı sırada, Europol ajanları Mika Coretti ve Ryan Maslow ile tanışır. Mika, ninja cinayetlerinin ardındaki sırları ortaya çıkarmak için bir araştırma yapmaktadır. Raizo, Mika'nın güvenini kazanır ve birlikte Ozunu Klanı'nın izini sürmeye başlarlar.

Film, Raizo'nun geçmişini ve içinde bulunduğu zorluğu açığa çıkaran bir dizi geri dönüş sahneleriyle ilerler. Raizo'nun intikam ateşiyle dolu olan yolculuğu, şiddet dolu dövüş sahneleri ve ninja becerilerini sergileyen aksiyon sekanslarıyla doludur.

"Ninja Assassin", izleyicilere sürükleyici bir aksiyon deneyimi sunarken, samuray kültürü ve geleneklerine vurgu yapar. Raizo'nun mücadelesi, adaleti sağlama arzusu ve özgürlüğü için verdiği savaş, filmi heyecanlı bir şekilde ilerletir.

Bu film, ninja tema ve aksiyon severler için ilgi çekici bir seçenek olabilir. Ninja dövüş sahneleri, sürükleyici hikaye ve etkileyici görsel efektlerle doludur.

Filme Yorum Yaz