Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Eve Dönüş izle

-

Ben Is Back

6.7/ 10
1 1

Eve Dönüş filminin bilgileri Ben Is Back

6.7
Eve Dönüş 6.7 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Peter Hedges

Oyuncular

Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance, Kathryn Newton, Rachel Bay Jones, David Zaldívar, Alexandra Park, Michael Esper

Ben, madde bağımlılığından kurtulmaya çalışan genç bir adamdır. Uzun süreli rehabilitasyon sürecinin ardından, Noel arifesinde ailesinin yanına geri döner. Ancak bu dönüş, aile dinamiklerini altüst eder. Özellikle annesi Holly için Ben'in dönüşü hem sevinç hem de endişe kaynağıdır. Holly, Ben'in rehabilitasyon sürecinde ne kadar ilerleme kaydettiğinden emin olmak istemektedir.

Ancak Ben'in evde olduğu ilk saatlerden itibaren, Holly bazı şüpheli hareketler fark eder. Ben'in yalan söylediğini ve sakladığı şeyler olduğunu hisseder. Holly'nin endişeleri, Ben'in eski bağımlılığıyla ilgili bazı gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla doğrulanır. Anlaşılır ki, Ben hala tehlikeli bir durumdadır ve eski alışkanlıklarından tamamen kurtulamamıştır.

Holly, oğlunu bu tehlikeden korumak için harekete geçer. Oğlunu gerçekten kurtarmak için, Holly'nin kendi sınırlarını zorlaması ve ailesini bir arada tutmak için mücadele etmesi gerekmektedir. Bu süreç, Holly ve Ben arasındaki annenin sevgisi ve bağlılığını sınar.

Film, bir annenin oğlunu kurtarmak için gösterdiği fedakarlığı, ailenin madde bağımlılığı ile mücadelesini ve aile bağlarının önemini derinlemesine ele alıyor. Holly'nin, oğlunun güvenliğini sağlamak için gösterdiği kararlılık ve mücadele, izleyicilere ailenin ve sevginin gücünü gösteriyor.

Filme Yorum Yaz