Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Mükemmel Arkadaşlık izle

-

Banana Split

6.8/ 10
1 1

Mükemmel Arkadaşlık filminin bilgileri Banana Split

6.8
Mükemmel Arkadaşlık 6.8 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Mona May

Oyuncular

Hannah Marks, Liana Liberato, Dylan Sprouse, Luke Spencer Roberts, Meagan Kimberly Smith, Haley Ramm, Jessica Hecht, Addison Riecke, Jacob Batalon, Carter Gill

"Banana Split," 2018 yapımı bir romantik gençlik komedisi filmidir. Film, aşk, dostluk ve büyüme temasını işler. İşte "Banana Split" filminin özeti:

Haley ve Nicky, en yakın arkadaşlardır, ama birbirlerine tamamen zıt karakterlerdir. Film, bu iki genç kızın arkadaşlığını ve aynı erkeğe aşık olmalarını konu alır. Nicky, lisede popüler ve kendine güvenen bir genç kızken, Haley daha içine kapanık ve espri yapmaktan hoşlanan birisidir.

Haley ve Nicky, aynı erkeğe, Jordan'a (Dylan Sprouse) aşık olurlar. İkilinin arkadaşlıkları, bu aşk üçgeni yüzünden sarsılır. Jordan, ilk olarak Haley ile çıkmıştır, ancak ilişkileri sona erdiğinde Nicky ile bir araya gelir. Haley ve Nicky, Jordan ile olan ilişkilerini gizlice sürdürmeye karar verirler. Bunu yaparken komik ve zorlayıcı anlar yaşarlar.

Film, aşk, arkadaşlık, ihanet ve büyüme temasını işlerken, gençlik döneminin karmaşıklığını ve duygusal zorluklarını ele alır. İki genç kız arasındaki arkadaşlık ve Jordan'a duydukları aşk arasındaki dengeyi bulma çabaları, filmdeki temel öğelerden biridir.

"Banana Split," genç izleyicilere hitap eden eğlenceli ve romantik bir hikaye sunar. Aynı zamanda gençlik dönemi ilişkilerinin karmaşıklığını ve arkadaşlık bağlarının değerini anlatır.

Filme Yorum Yaz