Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Buz Devri: Buck Wild'ın Maceraları izle

-

The Ice Age Adventures of Buck Wild

4.3/ 10
1 1

Buz Devri: Buck Wild'ın Maceraları filminin bilgileri The Ice Age Adventures of Buck Wild

4.3
Buz Devri: Buck Wild'ın Maceraları 4.3 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

82 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

John C. Donkin

Oyuncular

Utkarsh Ambudkar, Sean Kenin, Jake Green, Aaron Harris, Dominique Jennings, Justina Machado, Simon Pegg, Skyler Stone

"The Ice Age Adventures of Buck Wild" (Buck Vahşi Maceraları), John C. Donkin'in yönetmenliğini yaptığı, Jim Hecht, Ray DeLaurentis ve William Schifrin tarafından yazılan bir bilgisayar animasyonu, macera ve komedi filmidir. Bu film, Buz Devri serisinin altıncı filmi ve "Buz Devri: Çarpışma Kursu"na bağımsız bir devam filmidir. Film, Simon Pegg'in (geri dönen tek önceki oyuncu) seslendirdiği karakterlerle birlikte Vincent Tong, Aaron Harris, Utkarsh Ambudkar ve Justina Machado'yu da içeren bir oyuncu kadrosuna sahiptir.

Hikaye, Crash ve Eddie adlı iki sincap kardeşin, baş karakter Buck Wild ile birlikte bağımsız sincaplara dönüşmek için yaşadıkları macerayı takip ediyor. Başlangıçta bir televizyon dizisi olması planlanan "The Ice Age Adventures of Buck Wild", daha sonra bir uzun metrajlı filme dönüştürüldü. 20th Century Animation tarafından üretilen ve Walt Disney Pictures etiketiyle yayınlanan film, 28 Ocak 2022 tarihinde Disney+'ta orijinal bir film olarak gösterime girdi.

Film, eleştirmenlerden genel olarak olumsuz eleştiriler aldı. Eleştiriler, baş karaktere yeterince odaklanılmaması, seslendirme sanatçılarının değiştirilmesi, animasyon kalitesi, Scrat'ın olmaması ve Blue Sky Studios'un katkısının olmaması gibi konulara odaklandı.

Hikaye Ekstrem numaralarından birini denemek isteyen Crash ve Eddie, yanlışlıkla bir çığın oluşmasına neden olarak arkadaşlarının yazlık yaşam alanını tahrip eder. Manny, Sid, Diego ve Ellie onlara kızarlar ve kendi başlarına hayatta kalamayacaklarını söylerler. Onları yanıltmak isteyen Crash ve Eddie, diğerleri uyurken gizlice geçici kamp yerlerinden ayrılırlar. Ertesi sabah onları gitmiş bulan Ellie, onları aramaya gitmeleri konusunda ısrar eder. Bu arada Crash ve Eddie, dinozorlarla dolu bir dünya olan Kayıp Dünya'nın girişine rastlarlar ve eski arkadaşları Buck ile karşılaşırlar. Buck, onları velociraptörlerden kurtarır ve gençken büyük bir beyne sahip olduğu için zorbalık gören bir Protoceratops olan Orson'ın sürgünden kaçtığını ve Kayıp Dünya'yı fethetmek için geldiğini söyler. Buck, Crash ve Eddie'yi evlerine geri götürmeye çalışır, ancak Orson'un girişi bir kaya ile kapatılmıştır.

Buck ve sincaplar, Buck'ın sığınma evine giderler ve Buck, eskiden bir ekibin parçası olan ve hayvanların barış içinde bir arada yaşaması için bir su kaynağını oluşturan eski bir ekibin bir parçası olduğunu anlatır. Daha sonra Orson'un ekibine katılmayı reddeden çünkü güçlülerin zayıfları yönettiği bir dünyada inanan Orson'ı yendiklerini ve onu bir adaya sürgüne gönderdiklerini anlatır. Buck, raptorları ateşle kontrol edebildiğini öğrendiği bir adada olduğunu da belirtir.

İki raptor, Buck'ın saklandığı yeri bulur, ancak Buck'ın eski ekibinin bir parçası olan Zee, Buck ve sincapları raptorlara karşı bir gaz kullanarak kurtarır. Ardından Orson, bir grup raptorla birlikte su kaynağına saldırır ve Buck ve Zee hayvanlara tahliye etmelerini söyler. Buck ve Zee, eski ekibin ayrılmasının ardından gergin olan ilişkileriyle birlikte sincaplarla birlikte yardım almak için yola çıkarlar. Kayıp Lagün'e vardıklarında, eski bir arkadaşları olan Momma adlı bir Tyrannosaurus'u çağırırlar. Orson ve raptorları gelip tekrar saldırdığında, Buck ve Zee birlikte çalışmak için birbirlerini affederler. Buck, bir oyalama olarak Orson tarafından yakalanır ve diğerlerinin kaçmasına izin verir.

Filme Yorum Yaz