Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

6 Balon izle

-

6 Balloons

6.0/ 10
1 1

6 Balon filminin bilgileri 6 Balloons

6.0
6 Balon 6.0 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

75 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Frank Gaeta

Oyuncular

Abbi Jacobson, Dave Franco, Charlotte Carel, Madeline Carel, Jane Kaczmarek, Dawan Owens, Tim Matheson, Jen Tullock, Maya Erskine, Heidi Sulzman

Katie'nin akşam için planladığı neşeli parti atmosferi, kardeşi Seth'in içinde bulunduğu beklenmedik durumla bambaşka bir hal alır. Seth'in partiye katılmamasından kaygılanan ve içsel bir hisle onun yanına gitmeye karar veren Katie, kardeşinin apartmanına ulaştığında yerde biriken postalardan yola çıkarak bir şeylerin ters gittiğini anlar.

Eski bir eroin bağımlısı olan Seth, tekrar bu illetin pençesine düşmüştür. Kardeşine yardım etmek isteyen Katie, Seth ve onun minik kızını alarak onlar için uygun bir rehabilitasyon merkezi bulmaya çalışır. Ancak bu süreç, gece boyunca sürecek zorlu bir savaşa dönüşecektir. Katie, kardeşini ve yeğenini güvende tutabilmek adına her engeli aşmaya hazır olmalıdır. Bu zorlu mücadele, onların arasındaki bağı daha da güçlendirecek ve Katie'yi hayatın beklenmedik yollarında sevdiklerini koruma konusunda daha da dirençli hale getirecektir.

Filme Yorum Yaz