Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Mustang: Yabani At izle

-

The Mustang

6.9/ 10
1 1

Mustang: Yabani At filminin bilgileri The Mustang

6.8
Mustang: Yabani At 6.8 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

France

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Laure de Clermont-Tonnerre

Oyuncular

Matthias Schoenaerts, Jason Mitchell, Bruce Dern, Gideon Adlon, Connie Britton, Josh Stewart, Thomas Smittle, Keith Johnson

Roman Coleman'ın şiddet dolu geçmişi ve hapishanede geçirdiği süre boyunca yaşadığı izolasyon, onun duvarlarını örmesine neden olmuş gibi görünüyor. Ancak rehabilitasyon programı kapsamında yabani atların eğitiminden sorumlu olarak görev alması, onun için bir dönüm noktası olabilir.

Roman'ın bu görevi sırasında yabani atlarla ve diğer mahkumlarla bağlantı kurmaya çalışması, kendi içsel dünyasına da bir pencere açabilir. Özellikle hırçın bir atla çalışması, kendi içindeki öfkeyle yüzleşmesine neden olabilir. Aynı zamanda diğer mahkumlarla iletişim kurarak insan ilişkilerini yeniden deneyimlemesi, onun kişisel gelişimine katkı sağlayabilir.

Bu hikaye, umutsuzluğun içinde bile değişim ve iyileşme şansının olduğunu vurgulayabilir. Roman Coleman'ın geçmişiyle yüzleşme ve hayatını değiştirme çabaları, izleyiciye ilham kaynağı olabilir. Ayrıca vahşi doğadaki yabani atlarla kurulan bağlantının, insanın doğayla olan ilişkisini ve içsel huzuru yeniden keşfetmesini temsil ettiği düşünülebilir.

Filme Yorum Yaz