"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Ride On izle

-

Long ma jing shen

6.3/ 10
1 1

Ride On filminin bilgileri Long ma jing shen

6.3
Ride On 6.3 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

126 Dakika

Ülke

China

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Larry Yang

Oyuncular

Jackie Chan, Haocun Liu, Kevin Guo, Yueting Lang, Andy On, Hang Su, Jing Wu, Shenyang Xiao

"Ride On", eski okul bir dublör olan Lao Luo'nun ve onun dublörlük yapan atı Kızıl Tavşan'ın hikayesini anlatır. Lao Luo'nun hayatı dağılmıştır - sekiz yıl önce ciddi bir yaralanma yaşamış, iflas etmiş ve küçük kızı Xiao Bao'nun velayetini kaybetmiştir. Bir gece, borç tahsilatçılarıyla bir kavga sonucu, Kızıl Tavşan'ın açık artırmayla satılabileceği anlaşılır. Lao, hukuki yardım için artık hukuk okuyan kızı Bao'dan yardım ister.

Kavgaları viral olduktan sonra, Lao ve Kızıl Tavşan birçok film için iş bulur ve Bao onun vekili olur. Ancak Bao, Lao'nun tehlikeli yaralanmalara maruz kalabileceğinden endişe ederek dublörlük işine karşı rahatsızlık hisseder. Lao, Bao'yu sevgilisinin ailesinin önünde utandırdıktan sonra Bao onu terk eder. Sonrasında, bir dublörlük sırasında ciddi bir yaralanma geçirir ve hastaneye kaldırılır. Bao, babasıyla tekrar barışır ve Lao dublörlük işini bırakacağına söz verir.

Bir gece, Lao borç toplayıcıların Kızıl Tavşan'ı çalmaya çalıştıklarına tanık olur ve borcunu öder. Sonraki gün, çırağı Yuanjie, Lao'yu kendi filmi için bir rol teklif eder, bu onun son işi olur. Lao, tehlikeli bir dublörlüğü kendisi yapmayı ister ancak Bao'nun sözlerini hatırlayınca vazgeçer ve işi bırakır. Bao ile bir kez daha barışsa da, Lao Kızıl Tavşan'ı bir şirkete satmak zorunda kalır. Onları ayrı bırakmayı reddeden Bao ve sevgilisi Naihua, şirketin CEO'sunu Kızıl Tavşan'ı geri vermesi için ikna ederler. CEO, Kızıl Tavşan'ı Lao'ya geri verir ve Lao, Bao ve Naihua Kızıl Tavşan ile tekrar bir araya gelirler.

Filme Yorum Yaz