"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Cehennemde izle

-

In Hell

6.1/ 10
1 1

Cehennemde filminin bilgileri In Hell

6.1
Cehennemde 6.1 Türkçe Dublaj 2003 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Ringo Lam

Oyuncular

Jean-Claude Van Damme, Lawrence Taylor, Lloyd Battista, Carlos Gómez, Manol Manolov, Chris Moir, Billy Rieck, Kaloian Vodenicharov

"Cehennemde" (In Hell), 2003 yapımı bir aksiyon/dram filmidir. Ringo Lam tarafından yönetilen film, Jean-Claude Van Damme'nin başrolünde olduğu bir hapis drama öyküsünü anlatır.

Film, Amerikalı bir işçi olan Kyle LeBlanc'ın (Jean-Claude Van Damme) hikayesini anlatır. Kyle, Rusya'da petrol sondajı yapmaktadır ve karısı Grey LeBlanc (Marnie Alton) ile birlikte yeni bir hayat kurmaktadır. Ancak, bir gece işten eve geldiğinde, karısının bir hırsız tarafından öldürüldüğünü bulur. Hırsızı yakalayıp öldürmek ister, ancak hırsız kaçmayı başarır.

Mahkeme sürecinde, hırsız aklanır ve Kyle adaletin yerine getirilmediğini hisseder. Bu nedenle, hırsızı bulur ve onu öldürür. Bu eylem Kyle'ın Rusya'da hapse atılmasına neden olur. Rusya'daki hapishane, şiddet, yozlaşma ve acımasızlıkla dolu bir yerdir.

Kyle hapishanede hayatta kalmak için mücadele ederken, bir dövüşçü olan 451 (Lawrence Taylor) ile tanışır. 451, Kyle'a hapishanede hayatta kalmak için gereken becerileri öğretir ve ona kendi kendine savunma eğitimi verir. Bu süreçte, Kyle hapishanede bir dövüşçü olarak ün kazanır.

Kyle'ın hikayesi, adaletin kendi ellerine alındığında ne olabileceğini ve aşırı şiddetin sonuçlarını gösterir. Ayrıca, insanların en zorlu durumlarda bile ne kadar direnebileceğini ve hayatta kalma iradesinin ne kadar güçlü olabileceğini gösterir.

"Cehennemde", Jean-Claude Van Damme'nin dramatik yeteneklerini sergileyen ve onun aksiyon yıldızı olarak imajını genişleten bir filmdir. Ayrıca, hapishane koşullarının ve adalet sisteminin eleştirisini içerir.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz