Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Herkül: Özgürlük Savaşçısı izle

-

Hercules

5.8/ 10
1 1

Herkül: Özgürlük Savaşçısı filminin bilgileri Hercules

6.0
Herkül: Özgürlük Savaşçısı 6.0 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Brett Ratner

Oyuncular

Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane, Joseph Fiennes, Rufus Sewell, Aksel Hennie, Ingrid Bolsø Berdal, Reece Ritchie

Herkül: Özgürlük Savaşçısı 2014 yapımı bir aksiyon ve fantastik filmidir. Film, ünlü Yunan mitolojisinin kahramanı Herkül'ün hikayesini modern bir bakış açısıyla yeniden anlatır. Dwayne "The Rock" Johnson, Herkül rolünde başrolü oynar.

Film, Herkül'ün efsanevi on iki görevini tamamladıktan sonra şöhret kazanmış bir savaşçı olarak tanınmasının ardından geçer. Ancak bu şöhretin arkasında yatan gerçeklerden kaçmaya çalışan bir adamdır. Herkül, geçmişindeki trajik olaylarla yüzleşmek zorunda kalırken, yeni bir görev teklifi alır. Trakya'nın savaşçı kralı Lord Cotys, ülkesini barbar istilacılardan koruması için Herkül'den yardım ister. Herkül ve takımı, Trakya'yı korumak için savaşa giderler.

Film, mitolojik öğeleriyle dolu büyüleyici bir dünyayı modern aksiyonla birleştirir. Dwayne Johnson'ın performansı, Herkül karakterine güçlü ve karizmatik bir dokunuş katar. "Hercules," aksiyon dolu sahneleri, görsel efektleri ve mitolojik unsurlarıyla eğlenceli bir izleme deneyimi sunar. Mitolojik hikayelere ilgi duyan ve aksiyon seven izleyiciler için keyifli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz