"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Anna Karenina izle

-

Anna Karenina

6.1/ 10
1 1

Anna Karenina filminin bilgileri Anna Karenina

6.1
Anna Karenina 6.1 Türkçe Dublaj 1997 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

Russia

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Bruce Davey

Oyuncular

Sophie Marceau, Sean Bean, Alfred Molina, Mia Kirshner, James Fox, Fiona Shaw, Danny Huston, Phyllida Law, David Schofield, Saskia Wickham

Anna Karenina (1997) filmi, yüksek sosyete bir kadın olan Anna Karenina'nın hikayesini anlatıyor. Anna, bir aristokrat olan kocasıyla evlidir ve toplum tarafından saygı gören bir kadındır. Ancak bir gün genç bir adamla tutkulu bir aşk yaşamaya başlar. Bu skandal ilişki toplumun dikkatini çeker ve Anna'nın itibarı tehlikeye girer.

Anna, içindeki bu derin aşkı bastırmaya çalışsa da, duyguları ve tutkuları arasında sıkışıp kalır. Hikaye, Anna'nın ahlaki çatışmalarını, tutkularını ve toplumun beklentileri ile nasıl başa çıkmaya çalıştığını anlatır.

Sophie Marceau, Anna Karenina rolünde, Sean Bean ise filmde önemli bir karakteri canlandırıyor. Bu film, Leo Tolstoy'un klasik eserine dayanıyor ve Bernard Rose tarafından yönetiliyor. Sophie Marceau ve Sean Bean'in performanslarıyla dikkat çeken bu yapım, aşk, ihtiras ve toplumsal normlar üzerine derinlemesine bir hikaye sunuyor.

Filme Yorum Yaz