“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Kırmızı Bülten izle

-

Red Notice

6.8/ 10
1 1

Kırmızı Bülten filminin bilgileri Red Notice

6.3
Kırmızı Bülten 6.3 Türkçe Dublaj 2021 1080p
Film Süresi

118 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Rawson Marshall Thurber

Oyuncular

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya, Chris Diamantopoulos, Ivan Mbakop, Vincenzo Amato, Rafael Petardi

"Red Notice," 2021 yapımı bir Amerikan aksiyon komedi filmidir. Film, Rawson Marshall Thurber tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. Başrollerde Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds gibi ünlü oyuncular yer almaktadır.

Film, INTERPOL ajanı olan John Hartley (Dwayne Johnson) ile sanat hırsızı olan Nolan Booth (Ryan Reynolds) arasındaki çatışmayı merkezine almaktadır. Birçok değerli sanat eserini çalmış olan Booth, Interpol tarafından yakalanmak istenmektedir. Ancak Booth'un izini sürerken Hartley, diğer bir sanat hırsızı olan "The Bishop" (Gal Gadot) ile işbirliği yapmak zorunda kalır.

"Red Notice," sanat hırsızları, aksiyon, entrika ve komedi unsurlarını bir araya getiren eğlenceli bir film olarak tanımlanabilir. Dwayne Johnson, Gal Gadot ve Ryan Reynolds'ın oyunculuk performansları, filmi izlemeye değer kılan faktörlerden biridir. Ayrıca film, farklı ülkelerde geçen aksiyon sahneleriyle de görsel açıdan çekicidir.

Film, izleyicilere heyecan dolu bir aksiyon komedi deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Kırmızı Bülten (Red Notice), büyük bir bütçe ve tanınmış oyuncularla yapılan bir yapım olarak dikkat çekmektedir.

Filme Yorum Yaz