"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Asher izle

-

Asher

5.8/ 10
1 1

Asher filminin bilgileri Asher

5.8
Asher 5.8 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

117 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Ron Perlman

Oyuncular

Ron Perlman, Famke Janssen, Richard Dreyfuss, Jacqueline Bisset, Peter Facinelli, Guy Burnet, Jay Hieron, Blake Perlman, Marta Milans, David Wohl

Asher, soğukkanlı bir profesyonel tetikçi olarak yıllardır derin bir yalnızlık içinde yaşamaktadır. Mossad için çalışan bu eski ajan, artık yaşlandığını hissetmekte ve bu tehlikeli işten emekli olmayı düşünmektedir. Ancak, tetikçilik dünyasından ayrılmak o kadar da kolay değildir. Asher, emekli olmadan önce son bir işi kabul eder. Ancak bu görev, onun hayatını kökten değiştirecektir.

Görev sırasında, Sophie adında gizemli ve güzel bir kadınla karşılaşır. Sophie ile tanıştıktan sonra, Asher'in dünyası baştan aşağıya değişir. Onunla geçirdiği kısa süre zarfında, Asher hayatında ilk kez gerçek bir bağlantı kurar. Ancak Sophie için tetikçi yeminini bozduğunda, eski düşmanları onun peşine düşer.

Film, Asher'in Sophie ile tanışmasının ardından yaşadığı içsel dönüşümü ve onunla birlikte gerçek bir hayat kurma arzusunu ele alıyor. Ancak geçmişi, onun peşini bırakmaz. Asher, gerçekten değişmek ve Sophie'yle birlikte bir gelecek kurabilmek için, geçmişteki hatalarını telafi etmek zorundadır.

Ron Perlman'ın başrolünde yer aldığı bu film, tetikçilik dünyasının karanlık atmosferini ve bir adamın kendini yeniden keşfetme sürecini derinlemesine inceliyor. Asher'in, geçmişteki suçlarını telafi etme ve Sophie'yle birlikte yeni bir hayata başlama arzusu, filmde merkezi bir tema olarak işleniyor. Famke Janssen'in canlandırdığı Sophie karakteri ise, Asher'in hayatına giren ve ona gerçek aşkı ve bağlılığı öğreten bir ışık olarak karşımıza çıkıyor.

Filme Yorum Yaz