Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi izle

-

Portrait de la jeune fille en feu

8.2/ 10
1 1

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi filminin bilgileri Portrait de la jeune fille en feu

8.1
Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi 8.1 Dublaj & Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

122 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Céline Sciamma

Oyuncular

Noémie Merlant, Adèle Haenel, Luàna Bajrami, Valeria Golino, Christel Baras, Armande Boulanger, Guy Delamarche, Clément Bouyssou

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi İngiliz yazar Daphne du Maurier tarafından yazılan bir romanın adıdır. Roman, 1938'de yayımlandı ve kısa süre içinde büyük bir başarı elde etti. Daphne du Maurier'ın en ünlü eserlerinden biridir ve çok sayıda okuyucu tarafından beğenilmiştir.

Roman, başkarakter olan genç bir kadın olan Rebecca'nın gözünden anlatılmaktadır. Hikaye, Rebecca'nın Manderley adlı muhteşem bir malikanede evlenmesiyle başlar. Ancak Rebecca'nın hayaleti, yeni gelinin hayatını gölgeler. Ev sahibi Max de Winter'ın geçmişteki karısı olan Rebecca, hala Manderley'i hükmetmektedir. Yeni gelin, Rebecca'nın gölgesinden kurtulmaya ve Max ile mutlu bir evlilik kurmaya çalışırken, gizemli bir sır ortaya çıkar.

Roman, gerilim, romantizm ve gizem unsurlarını içeren bir gotik romandır. Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi aynı adı taşıyan birçok tiyatro oyunu, film ve televizyon uyarlaması ile popülerliğini sürdürmüştür. Hikayenin büyüleyici atmosferi ve karakter derinliği, okuyucuları etkileyen temel unsurlardır. Bu roman, Daphne du Maurier'ın edebi mirasının önemli bir parçası olarak kabul edilmektedir.

Filme Yorum Yaz