Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Vadiler Aslanı izle

-

Shane

7.5/ 10
1 1

Vadiler Aslanı filminin bilgileri Shane

7.5
Vadiler Aslanı 7.5 Türkçe Dublaj 1953 1080p
Film Süresi

118 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriDram Filmleri Yönetmen

John C. Hammell

Oyuncular

Alan Ladd, Jean Arthur, Van Heflin, Brandon De Wilde, Jack Palance, Ben Johnson, Edgar Buchanan, Emile Meyer, Elisha Cook Jr., Douglas Spencer

Büyük toprak sahibi Ryker, Joe Starret'in arazisini ele geçirmeye çalışmaktadır. Bu araziyi korumak için gelen yardım ise gizemli bir kovboy olan Shane'dir. Shane, Starret ailesinin çiftliğinde yaşamaya başlar ve aile üyeleriyle sıkı bir bağ kurar. Ancak topraklarını ellerinden almak isteyen Ryker'ın adamlarıyla karşı karşıya gelirler. Shane, Ryker'ın adamlarından biri olan Chris'i yener, ancak Ryker onu satın almak ister. Shane bu teklifi kabul etmez ve bir sonraki tehlike olarak Wilson adlı başka bir silahşörü ayağına getirir.

Shane, kasabayı bu tehlikeli silahşörlerden temizlemeye çalışırken, aynı zamanda Starret ailesinin küçük oğlu Joey ile aralarında güçlü bir bağ gelişir. Western atmosferinin hakim olduğu bu hikaye, karakterlerin gelişimi, aile bağları ve adalet temalarını işler.

"Shane," Amerikan sinemasının klasiklerinden biri olarak kabul edilir ve Western türünün önemli bir örneğidir. Film, oyunculuk performansları ve döneminin Western atmosferini başarıyla yansıtmasıyla tanınır.

Filme Yorum Yaz