Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Arabulucu izle

-

The Negotiator

7.1/ 10
1 1

Arabulucu filminin bilgileri The Negotiator

7.3
Arabulucu 7.3 Türkçe Dublaj 1998 1080p
Film Süresi

140 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

F. Gary Gray

Oyuncular

Samuel L. Jackson, Kevin Spacey, David Morse, Ron Rifkin, John Spencer, J.T. Walsh, Siobhan Fallon Hogan, Paul Giamatti

"Arabulucu" (The Negotiator), 1998 yapımı bir Amerikan aksiyon ve gerilim filmidir. F. Gary Gray tarafından yönetilen film, bir rehine krizi ve cinayet komplosu etrafında dönen karmaşık bir hikayeyi anlatır.

Filmde, Samuel L. Jackson tarafından canlandırılan Danny Roman ve Kevin Spacey tarafından canlandırılan Chris Sabian adlı iki polis memuru merkezi rollerde yer alır. Danny Roman, saygın bir polis müfettişidir, ancak ona iftira atılmış ve yolsuzluk suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştır. Danny, suçsuzluğunu ispatlamak için bir binada rehin alınan insanları serbest bırakmaya çalışır. Rehineler arasında özellikle önemli bilgilere sahip olan bir polis memuru vardır.

Chris Sabian, olay yerine gelen bir müfettiştir ve Danny ile iletişim kurarak krizi sona erdirmeye çalışır. Ancak Danny, suçlu olduğuna inanan birçok kişi tarafından takip edilirken, gerilim giderek artar. Danny, kendisini temize çıkarmak ve gerçek suçluyu bulmak için zamanla yarışır.

"Arabulucu," karmaşık bir hikaye ve entrikalarla dolu bir polisiye gerilim sunar. Samuel L. Jackson ve Kevin Spacey'nin performansları dikkat çekerken, rehine krizinin gelişimi ve çözümü izleyiciyi gerilim içinde tutar. Film, adalet arayışı ve dürüstlük temalarını işler.

Eğer gerilim dolu bir polisiye film arıyorsanız, "Arabulucu" izlemeye değer bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz