Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Nefarious izle

-

Nefarious

6.4/ 10
1 1

Nefarious filminin bilgileri Nefarious

6.4
Nefarious 6.4 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Chuck Konzelman, Cary Solomon

Oyuncular

Sean Patrick Flanery, Jordan Belfi, James Healy Jr., Robert Peters, Cameron Arnett, Eric Hanson, Tom Ohmer, Stelio Savante

Nefarious, 2023 yapımı Amerikan korku filmidir. Steve Deace'in 2016 tarihli "A Nefarious Plot" adlı romanından uyarlanmıştır ve başrolünde hükümlü bir ölüm hükümlüsünün iddia ettiği şeytani musallat olma durumunun gerçek olup olmadığını belirlemeye çalışan bir psikiyatrist olan Jordan Belfi yer alır. Film 14 Nisan 2023'te karışık eleştirilerle gösterime girdi.

Dr. James Martin, bir devlet hapishanesine, meşhur bir seri katil ve ölüm hükümlüsü olan Edward'ı sorgulamak için gelir. Edward, Martin'in teşhisi üzerine kaderine karar verilecektir; eğer Martin, Edward'ın akıllı olduğunu düşünürse, Edward idam edilecektir ancak eğer Martin onu çoklu kişilik bozukluğu olan bir deli olarak nitelerse, Edward affedilecektir.

Martin, Edward'ı sorgulamaya başladığında, hükümlü, kendisini bir insan yerine "Nefariamous" adlı bir iblis olarak tanımlar. Martin, bu durumun Edward'ın deli gibi görünmek için bir oyunundan başka bir şey olmadığına inanmaktadır; ancak Nefariamous'un idam edilmeyi istediğini öğrenince şaşırır. Ayrıca, gün bitmeden Martin'in üç cinayet işleyeceğini de iddia eder.

Edward'ın neden bir iblis tarafından musallat edildiğini öğrenmek isteyen Martin, bir rahibi iblisle yüzleştirmek için çağırır. Ancak rahibin iblislerin varlığına inanmadığını anlayan Nefariamous bu durumdan hiç rahatsız olmaz. Daha sonra Martin, Edward'la konuşmak ister ve Nefariamous geriler ve korku içinde olan bir Edward ortaya çıkar. Edward, iblisin masum bedenini bir araç olarak kullanarak birçok kişiyi öldürdüğünü iddia eder.

Filme Yorum Yaz