Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Vivarium izle

-

Vivarium

6.1/ 10
1 1

Vivarium filminin bilgileri Vivarium

6.1
Vivarium 6.1 Dublaj & Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Belçika

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Kristian Eidnes Andersen

Oyuncular

Imogen Poots, Jesse Eisenberg, Jonathan Aris, Senan Jennings, Éanna Hardwicke, Molly McCann, Danielle Ryan, Olga Wehrly, Jack Hudson, Mark Quigley

"Vivarium", evli bir çiftin yaşadığı olağandışı ve korkutucu bir deneyimi konu alır. Çift, yeni bir ev ararken gizemli bir emlakçının peşinden giderek kendilerini sıra dışı bir labirentte bulur. Labirentteki evler birbirine benzer ve çift, nasıl olduğunu anlayamadıkları bir şekilde mahsur kalır.

Ana karakterler, evler arasında dolaştıkça gerçeklik duygusu kaybolmaya başlar ve kısa sürede labirentin tuhaflığıyla yüzleşirler. Bir evden diğerine geçtikçe her şey aynı kalır ve çift, bir türlü kaçış yolunu bulamaz.

Daha da ilginç olanı, labirentte buldukları bir çocuğu büyütmek zorunda kalmalarıdır. Bu çocuk, normal bir insan gibi değildir ve labirentin gizemli doğasının bir parçası gibidir.

"Vivarium", sıra dışı kurgusu ve gizemli atmosferiyle izleyiciyi derin düşüncelere sevk eden bir film olarak dikkat çeker. Çiftin karşılaştığı tuhaflıklar ve labirentin sırları, izleyicinin gerilim dolu bir yolculuğa çıkmasını sağlar.

Filme Yorum Yaz