“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Gizli Merkez izle

-

Secret Headquarters

6.7/ 10
1 1

Gizli Merkez filminin bilgileri Secret Headquarters

6.7
Gizli Merkez 6.7 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Jerry Bruckheimer

Oyuncular

Owen Wilson, Michael Peña, Walker Scobell, Momona Tamada, Keith L. Williams, Abigail James Witherspoon, Jesse Williams, Jessie Mueller, Dustin Ingram, Charles Melton

Gizli Merkez (Secret Headquarters) 2022 Amerikan yapımı bir süper kahraman komedi filmidir. Film, Henry Joost ve Ariel Schulman tarafından yönetilmiş, Christopher L. Yost ve Josh Koenigsberg tarafından yazılmış ve Yost'un hikayesine dayanmaktadır. Başrollerde Owen Wilson, Walker Scobell, Jesse Williams, Keith L. Williams, Momona Tamada, Charles Melton ve Michael Peña yer almaktadır. Film, bir çocuğun (Scobell) babasının (Wilson) bir süper kahraman olabileceğini düşünmeye başlamasını ve babasının bodrumundaki gizli bir karargahı keşfettikten sonra gizli kimliğini öğrenmesini konu alır.

Hikaye, Jack Kincaid'in, bir uzaylı artefakt tarafından seçilerek güçlerini devralması ve dünyayı kurtarması için seçilen The Guard adlı bir süper kahraman olduğunu ve bu süper kahramanlık görevlerinin onu oğlu Charlie'yi ihmal etmeye sevk ettiğini anlatır. Charlie, doğum günü için Jack'in evinde kalırken, arkadaşları Berger, Lizzie ve Maya'yı davet eder ve Jack'in yeraltı sığınağını bulurlar ve gizli kimliğini keşfederler. Bu sırada, silahlar CEO'su Ansel Argon, The Guard'ın güç kaynağını kendi kötü niyetli planları için kullanmak istemektedir.

Çocuklar Jack'in aletlerini kullanırken, Argon'un baş tetikçisi Sean Irons, güç kaynağını bulmak için ekibini getirir. Çocuklar onlara karşı direnirler ve Jack, tam zamanında gelmeyi başarır, ancak Berger, güç kaynağını okuldaki dolabına bağlı bir portal aracılığıyla gönderdiğinde, Argon kendi giysisini almak ve Berger'ı kaynağı bulmak için kaçırmak için Jack'in aletlerinden birini kullanır. Charlie, arkadaşlarını, Irons'u ve kendi aletlerini almak için liderlik eder. Karşı saldırıyı okul dansı sırasında yaparlar ve sonunda Argon'u bir el bombasıyla başka bir boyuta göndererek sona erer. Charlie, Maya ile dans eder ve ona öpücük verir. Charlie, babasıyla birlikte suçla savaşmak için katılır.

Filme Yorum Yaz