"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

İntikam izle

-

Avengement

6.8/ 10
1 1

İntikam filminin bilgileri Avengement

6.6
İntikam 6.6 Türkçe Dublaj 2021 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Jesse V. Johnson

Oyuncular

Scott Adkins, Craig Fairbrass, Thomas Turgoose, Nick Moran, Kierston Wareing, Mark Strange, Leo Gregory, Luke LaFontaine

İntikam "Avengement," 2019 yapımı bir İngiliz suç ve aksiyon filmidir. Jesse V. Johnson tarafından yönetilen film, başrolünde Scott Adkins'in yer aldığı bir dövüş sanatları odaklı aksiyon filmidir.

Film, Cain Burgess (Scott Adkins) adlı bir mahkumun hikayesini anlatır. Cain, suçlu bir geçmişe sahip bir adamdır ve hapishanede ailesine ve özgürlüğüne kavuşma arzusuyla yanmaktadır. Ancak hapishane içinde kötü muamele gördükten sonra, Cain kaçar ve kendi adaletini sağlamak için yeraltı dünyasına döner. Bu süreçte, eski suç ortaklarına ve düşmanlarına karşı intikam almaya başlar.

"Avengement," aksiyon sahneleri, dövüş sahneleri ve suç temasıyla dikkat çeken bir film olarak bilinir. Scott Adkins, dövüş sanatları yetenekleriyle öne çıkar ve filmdeki çarpıcı dövüş sahneleriyle izleyicileri etkiler. Aynı zamanda Cain'in karakterinin derinlemesine incelenmesi ve hikayesinin gelişimi, filmi daha da ilgi çekici kılar.

"Avengement," aksiyon ve suç türlerini seven izleyiciler için keyifli bir film deneyimi sunabilir.

Filme Yorum Yaz