Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Freddy Jason'a Karşı izle

-

Freddy vs. Jason

5.7/ 10
1 1

Freddy Jason'a Karşı filminin bilgileri Freddy vs. Jason

5.7
Freddy Jason'a Karşı 5.7 Türkçe Dublaj 2004 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Canada

KategoriAksiyon FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Ronny Yu

Oyuncular

Robert Englund, Ken Kirzinger, Kelly Rowland, Monica Keena, Jason Ritter, Katharine Isabelle, Christopher Rodriguez Marquette, Brendan Fletcher

Freddy Jason'a Karşı filminin kısaca özeti ise;

"Freddy Jason'a Karşı" filmi, korku türünde yer alan bir Amerikan yapımıdır. Film, iki korku filmi serisinin en ünlü karakterleri olan Freddy Krueger ve Jason Voorhees arasındaki mücadeleyi konu alıyor.

Filmin başında, Elm Sokağı'ndaki insanların rüyalarına giren ve onları öldüren Freddy Krueger, artık gücünü kaybetmiştir. Freddy, Elm Sokağı'ndaki hatırasının unutulmasından dolayı güçsüz kalmıştır. Bu nedenle, kendini kısıtlamak için Jason Voorhees'i Elm Sokağı'na çağırır.

Jason, Elm Sokağı'na gelir ve Freddy ile karşı karşıya gelir. İki karakter arasında başlayan mücadele, gençleri de etkiler. Gençler, Freddy ve Jason arasında kalan kurbanlardan biri haline gelirler ve ikisi arasındaki mücadeleye dahil olurlar.

Mücadele giderek şiddetlenir ve sonunda, Freddy ve Jason'ın zayıf noktalarını keşfederler. İki karakter arasındaki savaş, Elm Sokağı'na büyük bir yıkım getirir.

"Freddy Jason'a Karşı", Freddy Krueger ve Jason Voorhees arasında bir mücadele sunarak iki serisinin hayranlarını bir araya getiriyor. Korku, gerilim ve şiddet içeren sahneleri ile birlikte, karakterlerin arasındaki çekişmeyi merakla izleyenler için keyifli bir film deneyimi sunar.

"Freddy Jason'a Karşı" filminin filmizlex farkı ile 4k ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz