Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

13. Cuma 10: Jason X izle

-

Jason X

6.5/ 10
1 2

13. Cuma 10: Jason X filminin bilgileri Jason X

4.4
13. Cuma 10: Jason X 4.4 Türkçe Dublaj 2002 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

James Isaac

Oyuncular

Kane Hodder, Lexa Doig, Jeff Geddis, David Cronenberg, Markus Parilo, Jonathan Potts, Lisa Ryder, Dov Tiefenbach

13. Cuma 10: Jason X filminin kısaca özeti ise;

"13. Cuma 10: Jason X" filmi, korku türünde yer alan bir Amerikan yapımıdır. Film, Jason Voorhees karakterinin maceralarına bir yenisini ekler.

Film, 21. yüzyılın başında geçiyor. Jason Voorhees, kimsenin teknoloji sayesinde kontrol edemediği bir hale gelir ve bir araştırma tesisi olan "Crystal Lake Research Facility" adlı bir laboratuvara hapsedilir. Ancak, burada yapılan bir hata sonucunda Jason tekrar canlanır ve kaçarak tesis çalışanlarını öldürür.

Jason, bir grup genç ve bilim insanı tarafından keşfedilen bir uzay gemisinde kaçmaya çalışırken yakalanır. Gemideki insanlar, Jason'ın korkunç gücüyle başa çıkmak için ellerinden gelenleri yaparlar, ancak Jason onları tek öldürür.

Daha sonra gemi bir uzay istasyonuna çarpar ve orada Jason, cyborg bir karakter olan Kay-Em 14 ile savaşır. Jason sonunda Kay-Em 14'ü de öldürür, ancak kendisi de ciddi şekilde yaralanır.

Gemi, atmosfere girmeye başladığında, Jason ve kalan insanların yaşamak için son bir mücadele verirler. Sonunda, gemi gezegenine düşer ve Jason, kendisini yeniden canlandıracak teknolojik bir cihaz tarafından kurtarılır.

"13. Cuma 10: Jason X", serisinin diğer filmlerine göre daha bilim kurgu ağırlıklı bir hikaye sunuyor. Yüksek gerilim dolu sahneleri, kanlı ve şiddet içeren görüntüleriyle korku yediler için keyifli bir film deneyimi sunar.

Filmizlex farkı ile sizlerle. Filmizlex farkı ile 1080P ve 4K olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz