Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

13. Cuma izle

-

Friday the 13th

5.5/ 10
1 1

13. Cuma filminin bilgileri Friday the 13th

5.5
13. Cuma 5.5 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Marcus Nispel

Oyuncular

Jared Padalecki, Amanda Righetti, Derek Mears, Danielle Panabaker, Travis Van Winkle, Aaron Yoo, Jonathan Sadowski, Julianna Guill

13. Cuma (2009) filminin kısaca özeti ise;

"13. Cuma" 2009 yılının sonunda yeniden yapımı, korku türünde yer alan bir Amerikan yapımıdır. Film, orijinal serinin temel ögelerini korurken modernize edilmiştir.

Crystal Lake adlı kampın gezilerinde yaşayan bir grup genç adamın ormanda kamp yapmak için yola çıkmasıyla başlar. Ancak ormanda Jason Voorhees adlı psikopat bir katil dolaşıyor ve gençlerin başına büyük bir tehlike gelir.

Jason, gençleri tek tek avlar ve acımasızca öldürür. Ancak, gençlerden biri olan Clay Miller, kardeşini Crystal Lake'de aramak için getirmiş ve Jason ile yüzleşmek zorundadır. Miller, Jason'a karşı mücadeleyi ele geçirmek için elinden geleni yapar.

Film, Jason Voorhees'in kökeni hikayesini de anlatarak, karakterin nasıl bir psikopata dönüştüğünü ortaya çıkarıyor. Ayrıca, orijinal seriden farklı olarak, filmdeki genç karakterler daha modern bir yapıya sahiptir ve Jason'un kurbanları arasında daha fazla cinsel içerikli sahne vardır.

"13. Cuma" (2009), serisinin hayranları için nostaljik bir yeniden yapım olarak değerlendirilebilir. Korku, gerilim ve şiddet içeren sahneleri ile birlikte, modern yapısıyla da genç kitlelere hitap eder.

Filmizlex farkı ile sizlerleyiz. Bunun gibi daha birçok filme filmizlex farkı ile ulaşabilirsiniz. Filmilex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz