Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Kötü Dedektif izle

-

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

6.6/ 10
1 1

Kötü Dedektif filminin bilgileri The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

6.6
Kötü Dedektif 6.6 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

122 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Werner Herzog

Oyuncular

Nicolas Cage, Eva Mendes, Russell M. Haeuser, Val Kilmer, Xzibit, Fairuza Balk, Shawn Hatosy, Jennifer Coolidge

Kötü Dedektif türkçe dublaj izle ,Kötü Dedektif film izle , Kötü Dedektif tek parça izle , Kötü Dedektif filmini full izle , Kötü Dedektif donmadan izle , Kötü Dedektif film izle ;

Kötü Dedektif  "The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans," 2009 yapımı bir suç drama filmidir. Film, New Orleans'ta geçen bir polisiye hikayeyi konu alır.

Filmin başrolünde Nicolas Cage yer alır ve Terence McDonagh adlı bir polis dedektifini canlandırır. Terence, New Orleans'taki suçla mücadele eden bir dedektiftir. Ancak kendi içinde de sorunları olan bir karakterdir. Sırtında yaşadığı yaralanma nedeniyle ağrı kesicilere bağımlıdır ve uyuşturucu kullanmaktadır.

Bir suç olayını araştırırken, Terence'in hayatı giderek daha karmaşık hale gelir. Hem kişisel hem de mesleki sorunları onun düşüşünü hızlandırırken, yozlaşmış polislik ve suç dünyası arasındaki çizgiler giderek bulanıklaşır. Film, Terence'in ahlaki çatışmalarını, içsel çöküşünü ve çevresindeki dünyanın acımasızlığını ele alır.

Yönetmenliğini Werner Herzog'un üstlendiği "The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans," suç ve ahlaki çöküş temalarını işlerken, Nicolas Cage'in çarpıcı performansı ve filmdeki atmosferik anlatımıyla dikkat çeker. Film, karanlık ve rahatsız edici sahneler içerebilir, bu yüzden izleyiciye uygun olup olmadığını değerlendirmeden önce içeriğini göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Filme Yorum Yaz