Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Ölülerin Kurtuluşu izle

-

Survival of the Dead

4.8/ 10
1 1

Ölülerin Kurtuluşu filminin bilgileri Survival of the Dead

4.8
Ölülerin Kurtuluşu 4.8 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

George A. Romero

Oyuncular

Alan Van Sprang, Kenneth Welsh, Kathleen Munroe, Joshua Peace, Hardee T. Lineham, Dru Viergever, Eric Woolfe, Shawn Roberts

Ölülerin Kurtuluşu (İngilizce adıyla World War Z), 2013 yapımı bir kıyamet sonrası korku filmidir. Film, Max Brooks'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Gerry Lane (Brad Pitt) Birleşmiş Milletler işinde çalışan bir eski araştırmacıdır. Dünya çapında yayılan ve insanları zombiye dönüştüren bir salgın baş gösterince, ailesiyle birlikte Philadelphia'da sığınağa yerleşirler. Ancak burada salgının nasıl başladığını bulmak için görevlendirilir.

Gerry, salgınla ilgili bilgi almak için dünya genelinde seyahat eder. Avrupa'ya gidip bir araştırmacı ile buluşur ve ondan, salgının dünyanın her yerinde hızla yayıldığına dair korkunç bir gerçeği öğrenir. Bu durumda insanlık için bir umut kalmamış gibi görünmektedir.

Gerry, ailesinin yanına geri döner ve onları güvende tutmak için mücadele eder. Ancak birkaç saat içinde zombi salgını sığınağa ulaşır ve ailesi Gerry'nin liderliğinde hayatta kalmak için mücadele ederler.

Gerry, çare arayışına devam eder ve sonunda salgının kaynağını bulmak için bir ipucu keşfeder. Ancak bunun için çok riskli bir görevdir ve hayatını riske atmak zorundadır.

Ölülerin Kurtuluşu, gerilim dolu sahneleri, etkileyici görsel efektleri ve Brad Pitt'in performansıyla dikkat çeken bir film olmuştur.

"Ölülerin Kurtuluşu" filmi 23 milyon dolarlık bir bütçe ile çekilmiş ve dünya çapında 102 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz