“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Daniel Gerçek Değil izle

-

Daniel Isn't Real

6.1/ 10
1 1

Daniel Gerçek Değil filminin bilgileri Daniel Isn't Real

6.1
Daniel Gerçek Değil 6.1 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriFantastik FilmlerKorku Filmleri Yönetmen

Adam Egypt Mortimer

Oyuncular

Miles Robbins, Patrick Schwarzenegger, Sasha Lane, Mary Stuart Masterson, Hannah Marks, Chukwudi Iwuji, Peter McRobbie, Andrew David Bridges

"Daniel Isn't Real", Adam Egypt Mortimer tarafından yönetilen ve Brian DeLeeuw ile birlikte yazılan, DeLeeuw'un "In This Way I Was Saved" adlı romanından uyarlanan 2019 yapımı bir Amerikan psikolojik korku filmidir. Filmin başrollerinde Miles Robbins, Patrick Schwarzenegger, Sasha Lane, Mary Stuart Masterson, Hannah Marks, Chukwudi Iwuji ve Peter McRobbie bulunuyor.

Filmde, utangaç ve sorunlu Luke, bir kafe'deki toplu silahlı saldırının ardından yerinden yüzlerce kişinin arasında başka bir çocuk olan ve kısa sürede en iyi arkadaşı olan Daniel ile tanışır. Daniel, Luke'a gerçekten fiziksel olarak görünürken, yetişkinler, özellikle de Luke'un annesi Claire onu göremez. Ancak Daniel, Luke'un annesinin psikiyatri ilaçlarının tamamını bir smoothie'ye karıştırmaları gerektiğini söyleyerek, durumu neredeyse ölümcül bir zehirlenmeye çevirir ve Luke, Daniel'ı sembolik olarak annesinin eski bebek evine kilitlemek zorunda kalır.

Yıllar sonra üniversite çağındaki Luke, geleceği, sosyal yaşamı ve paranoid sanrılarla mücadele eden annesine olan sorumluluğu konusunda endişeli haldedir. Bir gece, çocukluk evinde uyurken bebek evini açar ve Daniel, bir yetişkin olarak yeniden ortaya çıkar. Başlangıçta Daniel'ın etkisi iyi gibi görünse de, hızla agresif bir tavır sergilemeye başlar ve Luke ona itaat etmediğinde öfke nöbetleri geçirir.

Luke, Daniel'ın vücudunu ele geçirmeye başladığına ve uyurken kontrolü tamamen ona bıraktığına inanmaya başlar. Bu durumun sonucunda, Luke kendini çatıdan aşağı atarak hayatına son verir ve Daniel, yeni bir ev sahibi aramaya başlar. Bu durum, Daniel'ın gerçekte bir hayali arkadaştan çok doğaüstü bir varlık olduğunu gösterir.

Filme Yorum Yaz