"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Torpedo izle

-

Torpedo

5.9/ 10
1 1

Torpedo filminin bilgileri Torpedo

5.9
Torpedo 5.9 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

Belgium

KategoriAksiyon FilmleriMacera FilmleriSavaş FilmleriTarih Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Sven Huybrechts

Oyuncular

Koen De Bouw, Thure Riefenstein, Ella-June Henrard, Joren Seldeslachts, Sven De Ridder, Stefan Perceval, Bert Haelvoet, Rudy Mukendi

"Torpedo" 2019 yapımı bir Belçika filmidir. Savaş temasını işleyen bu film, özellikle denizaltı savaşlarına odaklanır. Laurent Tirard tarafından yönetilen film, II. Dünya Savaşı sırasında geçmektedir.

Film, denizaltı ekipmanlarına sahip bir grup Belçikalı askerin hikayesini anlatır. Bu ekipmanlar, bir Alman denizaltısının ele geçirilmesinden sonra ele geçirilmiştir. Belçikalı mürettebat, denizaltıyı yeniden çalıştırmak ve savaşa katılmak zorundadır. Ancak bu görev, düşman hatlarına yakın ve tehlikeli sularda gerçekleştirilir.

"Torpedo," savaşın stresi, mürettebatın arasındaki gerilimler ve denizaltında yaşanan tehlikeli durumlarla dolu bir gerilim filmidir. Denizaltı filmlerini sevenler için ilginç bir seçenek olabilir. Film, savaşın insanlar üzerindeki etkilerini ve dayanıklılıklarını gösterirken, aynı zamanda savaşın korkularını ve zorluklarını da ele almaktadır.

Filme Yorum Yaz