"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Son Durak 5 izle

-

Final Destination 5

6.1/ 10
1 1

Son Durak 5 filminin bilgileri Final Destination 5

5.9
Son Durak 5 5.9 Dublaj & Altyazı 2011 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Steven Quale

Oyuncular

Nicholas D'Agosto, Emma Bell, Arlen Escarpeta, Miles Fisher, Ellen Wroe, Jacqueline MacInnes Wood, P.J. Byrne, David Koechner

"Son Durak 5" filmi, serinin diğer filmleri gibi ölümün insanları nasıl takip ettiği ve ölümcül kazaların nasıl kaçınılabileceği temalarını işler. Özet olarak:

Sam, bir grup arkadaşıyla birlikte bir otobüs yolculuğuna çıkar. Yolculuk sırasında Sam, yaklaşan bir köprü yıkılma olayının öncesini gördüğü bir önsezi yaşar. Bu önsezinin gerçekleşmesini engellemeye çalışır ve arkadaşlarını da kurtarmaya çalışır.

Kazadan kurtulan grup, aslında ölümün kendilerini hedeflediğini ve ölümün planlarını nasıl bozmaya çalıştığını fark eder. Ölümün planlarına karşı koymaya çalışan karakterler, zamanla yarışırken bir çıkış yolu ararlar.

Bu filmde, ölümcül kazaların ve ölümün sinsi oyunlarının karakterleri nasıl takip ettiği ve onların hayatlarını nasıl tehlikeye soktuğu anlatılır. Grup, ölümden kaçmak için akıl almaz olaylarla başa çıkmaya çalışırken izleyiciye gerilim dolu bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz