Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Çılgın ikili izle

-

Bad Boys 4

10.0/ 10
1 1

Çılgın ikili filminin bilgileri Bad Boys 4

Çılgın ikili Dublaj & Altyazı 2024 1080p
Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Adil El Arbi, Bilall Fallah

Oyuncular

Will Smith, Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Rhea Seehorn, Ioan Gruffudd, Eric Dane, Jenna Kanell, Martin Lawrence

Bad Boys 4 hakkında bildiklerimizden, Will Smith ve Martin Lawrence'ın dördüncü ortak yapımı olan bu filmin yayın tarihi güncellemelerine, kadrosuna, hikayesine, adına ve daha fazlasına kadar olan bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Kötü çocuklar, kötü çocuklar ne yapacaksınız? Onlar sizin peşinize düştüğünde ne yapacaksınız? Doğru, Smith ve Lawrence, Dedektif Mike Lowrey ve Marcus Burnett olarak resmi olarak Kötü Çocuklar 4 için geri dönüyorlar.

Serüven, Michael Bay'in yönettiği 1995 yapımı Kötü Çocuklar ile başlamıştı. 19 milyon dolarlık bir bütçeden 140 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek sekiz yıl sonra bir devam filmine yol açtı. Eleştirmenler tarafından kötü şekilde eleştirilmiş olmasına rağmen maddi açıdan büyük bir başarıydı. Ancak üçüncü film Kötü Çocuklar İçin Ölüm'den sonra bir başka 17 yıl geçmesi gerekti.

Eh, işte durum gerçek oldu - Kötü Çocuklar 4'ün geliştirilmesi resmi olarak başladı, şimdiye kadar ne bildiğimize bir göz atalım.

Kötü Çocuklar 4 için bir yayın tarihi var mı? Deadline'dan gelen bir rapora göre, Kötü Çocuklar 4, 14 Haziran 2024 tarihinde yayınlanması planlanıyor. Ancak yakın zamandaki WGA ve SAG-AFTRA grevleri göz önüne alındığında, bu tarihleri biraz temkinli bir şekilde değerlendirmekte fayda var.

Devam filmi 31 Ocak'ta Smith ve Lawrence tarafından doğrulandı. Smith, Instagram'da ortak oyuncusuyla bir video paylaşarak bunu duyurdu.

Filme Yorum Yaz