İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Quarantine 2: Terminal izle

-

Quarantine 2: Terminal

5.2/ 10
1 1

Quarantine 2: Terminal filminin bilgileri Quarantine 2: Terminal

5.2
Quarantine 2: Terminal 5.2 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

John Pogue

Oyuncular

Mercedes Mason, Josh Cooke, Mattie Liptak, Ignacio Serricchio, Noree Victoria, Bre Blair, Lamar Stewart, George Back

"Karantina 2: Terminal" (2011), korku ve gerilim türünde bir Amerikan filmidir. Film, John Erick Dowdle tarafından yönetilmiş ve başrollerinde Mercedes Masohn, Josh Cooke ve Mattie Liptak yer almıştır.

Film, ilk filmin ardından yaşanan bir virüs salgını sonucu karantina altına alınmış bir havaalanında geçmektedir. Bir grup yolcu ve çalışan, karantina altındaki bölgede mahsur kalır ve karantinanın sebebi olan virüsü taşıyan kişilerle mücadele etmek zorunda kalırlar. Karantina altındaki bölgede kalan insanlar arasında çıkan panik ve korku ise tehlikeli bir hale gelir.

"Karantina 2: Terminal" gişede başarısız oldu ve eleştirmenler tarafından olumsuz eleştiriler aldı. Ancak, film özellikle korku türü sevenler tarafından ilgiyle karşılanmıştır.

"Karantina 2: Terminal" adlı film, ilk filmdeki olayların aksine bir havaalanında geçmektedir. Bir yolcu uçağında taşınan ve bir tür virüs taşıyan bir karga tarafından ısırılan bir adam, havaalanındaki izolasyon bölümüne alınır. Ancak virüs hızla yayılmaya başlar ve havaalanındaki diğer insanları da etkiler. Olaylar geliştikçe, karantina altındaki insanlar arasında panik ve çatışmalar başlar. Filmin odak noktası, havaalanında sıkışan bir grup insanın hayatta kalma mücadelesidir.

Filmin başrollerinde Mercedes Masöhn, Josh Cooke, Mattie Liptak ve Ignacio Serricchio yer almaktadır. Film, "REC" adlı İspanyol korku filmi serisinin bir yeniden yapımıdır.

Gişe başarısı bakımından ise, ilk filmine kıyasla çok daha az ilgi görmüştür ve eleştirmenlerden de olumsuz eleştiriler almıştır.

"Karantina 2: Terminal" filminin dünya çapındaki gişe hasılatı yaklaşık 19,5 milyon dolardır.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz