Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Sivri Kafalar izle

-

Coneheads

5.3/ 10
1 1

Sivri Kafalar filminin bilgileri Coneheads

5.3
Sivri Kafalar 5.3 Türkçe Dublaj 1993 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriBilim-Kurgu FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Dan Aykroyd

Oyuncular

Dan Aykroyd, Jane Curtin, Michelle Burke, Sinbad, Phil Hartman, Adam Sandler, Chris Farley, Eddie Griffin, Michael Richards, David Spade

Film, Beldar ve Prymatt Sivrikafa adında iki uzaylı karakterin etrafında dönüyor. Beldar (Dan Aykroyd tarafından canlandırılıyor) ve Prymatt (Jane Curtin tarafından canlandırılıyor) Güneşe ve sonrasında kendi gezegenlerine gitmek üzere yolculuk yaparken, bir şekilde Dünya'ya inmek zorunda kalırlar. Dünya'ya iner inmez, New Jersey Milli Hava Koruması'nın F-16 uçağının saldırısına uğrarlar.

Dünya'da oldukça şaşkın bir durumda olan çift, ilk olarak bir otelde konaklar. Sivri kafaları nedeniyle insanlar onlardan korkar ve çift, Dünya'daki hayata uyum sağlamaya çalışırken bazı tuhaf davranışlar sergiler, örneğin sabun yemek gibi. Beldar, bir iş bulur ve çalışmaya başlar. Teknolojik becerileri sayesinde müşterilerin ve patronunun dikkatini çeker. Patronu, Beldar'ın yaptığı teknolojik aletlerden memnun olurken, Beldar hem işinde başarılı olur hem de gezegenleriyle iletişim kurmak için gerekli aletleri toplamaya çalışır.

Sivri Kafalar bu uzaylı ailenin Dünya'da yaşadıkları komik ve tuhaf anları, kültürel farklılıklar ve uyum çabaları üzerinden anlatan eğlenceli ve hafif bir komedi filmidir. Beldar ve Prymatt'ın Dünya'daki maceraları, izleyicilere hem güldürücü hem de düşündürücü anlar sunar.

Filme Yorum Yaz