'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Abigail: Sınırların Ötesinde izle

-

Abigail

6.2/ 10
1 1

Abigail: Sınırların Ötesinde filminin bilgileri Abigail

4.8
Abigail: Sınırların Ötesinde 4.8 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Russia

KategoriFantastik FilmlerGizem FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Aleksandr Boguslavskiy

Oyuncular

Tinatin Dalakishvili, Eddie Marsan, Rinal Mukhametov, Ravshana Kurkova, Gleb Bochkov, Artyom Tkachenko, Ekaterina Baygozina, Nikita Dyuvbanov

Abigail: Sınırların Ötesinde  (Orijinal adı: "Abigail"), 2019 yapımı bir fantastik macera filmidir. Aleksandr Boguslavskiy tarafından yazılıp yönetilen bu film, fantastik öğelerle dolu bir dünyada geçiyor.

Hikaye, sihirli yeteneklere sahip insanların yaşadığı bir şehirde geçmektedir. Ancak bu sihirli yeteneklere sahip olanlar, tehlikeli bir hastalığın yayılmasından dolayı şehirden izole edilmiştir. Ana karakterimiz Abigail (Tinatin Dalakishvili), bu sihirli yeteneklere sahip olanlardan biridir ve ailesini kaybetmiştir. Abigail, ailesini bulmak ve şehirdeki bu hastalığı durdurmak için tehlikeli bir maceraya atılır.

Film, sihirli güçlerin, sınırların ötesindeki tehlikelerle yüzleşmenin ve ayrılmış ailelerin temasını işlerken, görsel efektlerle zenginleştirilmiş fantastik bir dünyaya sahiptir. Abigail, karanlık sırların peşinden koşan cesur bir genç kız olarak izleyicileri büyüleyen bir serüvene çıkarır.

Filme Yorum Yaz