Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Jak Meyvesinin Gizemi izle

-

Kathal: A Jackfruit Mystery

6.7/ 10
1 1

Jak Meyvesinin Gizemi filminin bilgileri Kathal: A Jackfruit Mystery

6.7
Jak Meyvesinin Gizemi 6.7 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

India

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Yashowardhan Mishra

Oyuncular

Sanya Malhotra, Anant Joshi, Vijay Raaz, Rajpal Naurang Yadav, Neha Saraf, Gurpal Singh, Brijendra Kala, Ambrish Saxena

Jak Meyvesinin Gizemi, Ashok Mishra tarafından yazılan ve Yashowardhan Mishra'nın yönettiği 2023 yapımı Hintçe bir satirik komedi drama filmidir. Film, Shobha Kapoor, Ekta Kapoor, Guneet Monga ve Achin Jain tarafından Balaji Motion Pictures ve Sikhya Entertainment stüdyoları adı altında yapımcılığı üstlenilmiştir. Başrollerde Sanya Malhotra, Anant V Joshi, Vijay Raaz, Rajpal Yadav, Brijendra Kala, Neha Saraf ve Raghubir Yadav yer almaktadır. Film, 19 Mayıs 2023 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanmıştır.

Hikaye, küçük bir kasabanın bir MLA'nın evinin bahçesindeki ağaçtan kaybolan iki egzotik tür Jackfruit (Kathal) meyvesini konu almaktadır. Polis müfettişi Mahima, bu davayı araştırmakla görevlendirilir. Tüm polis birimi, kathallar yenilmek üzereyken bulabilmek için büyük bir baskı altındadır. Ana şüpheli, evin bahçıvanıdır ve yakın zamanda işten çıkarılmıştır, ancak Mahima bahçıvanı bulduğunda, polisin tüm vakaları görmezden geldiği bir süre boyunca kızının kayıp olduğu ortaya çıkar. Mahima, insanları kathalların onun tarafından çalındığına inandırarak bahçıvanın kızını bulmaya çalışır. Mahima'nın yüksek profilli kathal davası ile kayıp kız davasını nasıl dengelediği, hükümet sistemine bir hiciv niteliğindeki bu neşeli komedinin temelini oluşturur.

Filme Yorum Yaz