Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

The Machine izle

-

The Machine

6.0/ 10
1 1

The Machine filminin bilgileri The Machine

6.0
The Machine 6.0 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Peter Atencio

Oyuncular

Bert Kreischer, Mark Hamill, Jimmy Tatro, Iva Babic, Robert Maaser, Stephanie Kurtzuba, Martyn Ford, Jess Gabor

"Machine", Peter Atencio tarafından yönetilen ve Bert Kreischer'ın yarattığı aynı adlı 2016 stand-up rutininden esinlenen 2023 yapımı Amerikan aksiyon komedi filmidir. Filmin başrolünde, kendisini kurgusal bir versiyon olarak canlandıran Kreischer bulunurken, Mark Hamill, Jimmy Tatro, Iva Babić, Stephanie Kurtzuba ve Jessica Gabor da kadroda yer alıyor.

Viral bir başarı elde ettikten sonra, Legendary Entertainment, Kreischer'ın gerçek hikaye stand-up rutininin haklarını Eylül 2018'de bir film uyarlaması yapmak üzere satın aldı. Başrol kadrosunun çoğu Nisan-Haziran 2021 arasında kiralandı. Çekimler, Balkanic Media aracılığıyla Nisan 2021'de Sırbistan'da başladı.

"Machine", Sony Pictures Releasing tarafından 26 Mayıs 2023'te Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girdi. Film, film eleştirmenlerinden genellikle olumsuz yorumlar aldı.

1999 yılında, üniversite birinci sınıf öğrencisi Bert Kreischer, Rusya'ya bir geziye gider. Sert bir parti gecesinin ardından Bert, bir tur rehberi olan Igor ile arkadaşlarına katılır ve Rus folklorunda bir efsane olan "Makine" olur.

Yirmi üç yıl sonra, Bert artık bir stand-up komedyeni ve podcast sahibidir ve hikayesini YouTube'da viral olan bir komedi özel hale getirmiştir. Bert, karısı ve büyük kızı Sasha ile gergin bir ilişkidedir. Aile pikniğindeyken, Bert beklenmedik bir şekilde gergin ilişkilerine rağmen yabancılaşmış babası Albert ile yeniden bir araya gelir.

Daha sonra Bert, Irina adında bir Rus mafyası tarafından karşılaştırılır. Bert'in farkında olmadan Irina'nın babasına ait antika bir cep saati çaldığı ve bu eylemin kendi organize suç örgütünün başlangıcına yol açtığı ortaya çıkar. İntikam peşinde olan Irina, Bert'i ve babasını, Bert'in yanlışlarının cezasını vermek üzere Rusya'ya varışlarında kaçırır.

Filme Yorum Yaz