İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Adam Mısın! izle

-

Adam Mısın!

1.2/ 10
1 1

Adam Mısın! filminin bilgileri Adam Mısın!

1.2
Adam Mısın! 1.2 Yerli Film 2016 1080p
Film Süresi

68 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Emir Khalilzadeh

Oyuncular

Burçin Abdullah, Abdülkerim Durmaz, Sinan Engin, Duygu Şen

Türkiye'nin tanınmış futbol yorumcularının yer aldığı bir komedi filmi gibi görünüyor. "Adam Mısın!" adlı film, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener gibi ünlü futbol yorumcularını bir araya getiriyor. Film, Emir Khalilzadeh tarafından yönetilmiştir.

Hikaye, bu ünlü futbol yorumcularının bir sponsorluk teklifi alması ve bu teklifi görüşmek için gittikleri otelde başlarına gelen komik olayları anlatıyor. Ekip, sponsorun düzenleyeceği bir etkinlik için otelde konaklamayı planlamıştır, ancak otelde bekledikleri gibi bir karşılama yaşamazlar. Otelde yetkilileri bulamazlar ve sonunda otelden ayrılmaya karar verirler. Ancak bu sırada tanımadıkları bir kişinin tuzağına düşerler.

Film, komedi ve absürd olaylarıyla futbol yorumcularının dışarıda yaşadıkları komik ve beklenmedik maceraları anlatıyor gibi görünüyor. Ünlü isimlerin futbol dışındaki hayatlarını komik bir şekilde ele alan bu tür yapımlar, izleyicilere eğlenceli anlar sunabilir.

Eğer bu filmi izlemeyi düşünüyorsanız, futbolseverler ve komedi tutkunları için keyifli bir deneyim olabilir.

Filme Yorum Yaz