"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Şey izle

-

The Thing

6.2/ 10
1 1

Şey filminin bilgileri The Thing

6.2
Şey 6.2 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Matthijs van Heijningen Jr.

Oyuncular

Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen, Eric Christian Olsen, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Paul Braunstein, Trond Espen Seim, Kim Bubbs

Antarktika'da geçen bu hikaye, bir uzay aracının keşfiyle başlar. Bir Antarktika araştırma üssünde bulunan uzay aracı, büyük bir keşif olarak kabul edilir ve bu keşif, master öğrencisi Kate Lloyd ile bilim adamı Dr. Sander Halvorson arasında bir çatışmaya yol açar.

Dr. Halvorson, uzay aracının içinde bulunan gizemli bir organizmayı incelemeye devam etmek istemektedir. Bu organizmanın potansiyel olarak büyük bir bilimsel önemi olduğuna inanmaktadır. Ancak Kate, organizmanın potansiyel tehlikesini görmektedir ve uzaylı yaşam formlarının peşine düşmek için helikopter pilotu Sam Carter ile işbirliği yapar.

Kate ve Sam, organizmanın gerçek doğasını ve potansiyel tehdidini keşfetmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk, bilim ve korku unsurlarını bir araya getiren gerilim dolu bir hikayeyi anlatır. Kate ve Sam, organizmanın gerçek gücünü ve tehlikesini ortaya çıkarmak için mücadele ederler.

Filme Yorum Yaz