'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Kara Kule izle

-

The Dark Tower

5.7/ 10
1 1

Kara Kule filminin bilgileri The Dark Tower

5.7
Kara Kule 5.7 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

Güney Afrika

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriFantastik Filmler Yönetmen

Brian Grazer

Oyuncular

Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Claudia Kim, Fran Kranz, Abbey Lee, Jackie Earle Haley, Katheryn Winnick, Dennis Haysbert, Michael Barbieri

"Kara Kule" (2017), Stephen King'in aynı adlı roman serisine dayanan bir bilim kurgu ve fantastik filmidir. Film, serinin ana karakteri Roland Deschain'in hikayesini anlatır. 

Roland Deschain (İdris Elba), Sonsuzlar Kralı olarak bilinen kötü bir büyücü olan Walter Padick (Matthew McConaughey) tarafından yönetilen Kara Kule'yi bulmak için yıllardır süren bir arayış içindedir. Kara Kule, evrenler arası bir kozmik ekseni temsil eder ve korur. Eğer Kara Kule yok olursa, evrenler arası kaosun hakim olacağına inanılır.

Roland, Walter'ın tehlikeli güçlerini durdurmak ve Kara Kule'yi kurtarmak amacıyla bir çocuk olan Jake Chambers'ı (Tom Taylor) korumak üzere onunla işbirliği yapar. Jake, düşlerinde Kara Kule'yi ve Roland'ı görmektedir ve bu düşler gerçektir. Walter, Jake'i kullanarak Kara Kule'yi yok etmeye çalışmaktadır.

Roland ve Jake, Walter'ın ordusu ve yaratıklarıyla savaşarak Kara Kule'yi korumak için büyük bir mücadeleye girişirler. Roland, silah ustası olarak efsanevi bir varlıktır ve Walter'ın büyüsüne karşı koymak için becerilerini kullanır.

Film, Roland, Jake ve Walter arasındaki epik bir çatışmayı ve Kara Kule'nin kaderini ele alırken, Stephen King'in karanlık ve gizemli evrenine bir bakış sunar. "Kara Kule," Stephen King'in roman serisinin hayranlarına hitap ederken, yeni izleyicilere de fantastik bir macera sunar.

Filme Yorum Yaz