Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Emeklilik Planı izle

-

The Retirement Plan

6.1/ 10
1 1

Emeklilik Planı filminin bilgileri The Retirement Plan

6.1
Emeklilik Planı 6.1 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Mark Irwin

Oyuncular

Nicolas Cage, Ashley Greene, Thalia Campbell, Ron Perlman, Jackie Earle Haley, Ernie Hudson, Grace Byers, Lynn Whitfield, Joel David Moore, Jordan Johnson-Hinds

Emeklilik Planı "The Retirement Plan," 2023 yapımı bir Amerikan suç gerilim filmidir ve Tim Brown tarafından yönetilip yazılmıştır. Nicolas Cage, Ron Perlman ve Ashley Greene gibi oyuncuları içermektedir. Film, 15 Eylül 2023 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girmiştir.

Hikaye Ashley ve genç kızı Sarah, hayatlarını tehdit eden bir suç işinin ortasında bulduklarında Ashley'in ayrı yaşayan dul babası Matt'ten yardım istemek zorundadır. Ashley ve Sarah, onu Cayman Adaları'nda emekli bir plaj adamı olarak yaşarken bulurlar, ancak kısa süre sonra suç patronu Donnie ve onun sağ kolu Bobo tarafından bulunurlar. Ashley, Matt ile daha fazla vakit geçirdikçe, babasının hakkında hiçbir şey bilmediği bir gizli geçmişi olduğunu fark eder.

Filmin temel hikayesi, Ashley ve kızının hayatlarını kurtarmak için babasının geçmişiyle yüzleşmelerini ve suç dünyasının içine çekilmelerini anlatmaktadır. Ashley'in babasının eski hayatıyla ilgili öğrendikleri, onunla kurduğu ilişkiyi ve suç dünyasının tehlikelerini vurgular.

Nicolas Cage, Ron Perlman ve Ashley Greene gibi deneyimli oyuncuların performanslarıyla film, suç ve gerilim dolu bir hikayeyi seyircilere aktarmaktadır. Babasının sırlarıyla yüzleşen Ashley'in karakter gelişimi ve suç dünyasının çekiciliği, filmi izlemeye değer kılmaktadır.

Filme Yorum Yaz