“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Görevimiz Memleket izle

-

Kryptonim: Polska

7.6/ 10
1 1

Görevimiz Memleket filminin bilgileri Kryptonim: Polska

5.1
Görevimiz Memleket 5.1 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Poland

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Piotr Kumik

Oyuncular

Borys Szyc, Maciej Musialowski, Magdalena Mascianica, Antoni Królikowski, Cezary Pazura, Piotr Cyrwus, Karol Kadlubiec, Mateusz Król

Görevimiz Memleket filminin kısa özeti ise;

"Kryptonim: Polska" filmi, Polonya'da geçen bir casusluk gerilim filmidir. Film, 1983 yılında, Soğuk Savaş'ın doruk noktasında, Polonya'daki olayları konu almaktadır.

Filmin ana karakteri, Polonya'da bulunan Batı Almanya Büyükelçiliği'nin çalışanı olan Ursula Kuczynski (Marion Cotillard) ve eşi Rudolf Abel'dir (Marek Probosz). Kuczynski, aslında KGB ajanı olarak görev yapmaktadır ve Batı Almanya hükümeti ile ilişkileri düzgünleştirmek için casusluk faaliyetlerine devam etmektedir.

Ancak, Polonya'da siyasi çalkantılar arttıkça, Kuczynski'nin görevleri daha da zorlaşır. Kuczynski, hem iş hem de aile hayatını bir arada götürmeye çalışırken, Batı Almanya'ya sızmaya çalışan bir Sovyet casusuyla mücadele etmek zorunda kalır.

"Kryptonim: Polska", gerilim dolu bir hikaye anlatırken, Soğuk Savaş döneminin siyasi atmosferini ve casusluk dünyasının karmaşıklığını da yansıtmaktadır. Film, ayrıca Ursula Kuczynski gibi gerçek hayattan esinlenilmiş karakterler üzerine kuruludur ve izleyicilere casusluk dünyasının perde arkasında ne gibi olayların yaşandığını göstermektedir.

Filmleri fimizlex farkı ile 1080P veya 4k olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz