“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

İhanetin Bedeli izle

-

Butterfly on a Wheel

6.6/ 10
1 1

İhanetin Bedeli filminin bilgileri Butterfly on a Wheel

6.6
İhanetin Bedeli 6.6 Dublaj & Altyazı 2007 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Mike Barker

Oyuncular

Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Emma Karwandy, Claudette Mink, Desiree Zurowski, Nicholas Lea, Peter Keleghan

İhanetin Bedeli filminin kısaca özeti ise;

2007 yapımı "İhanetin Bedeli ", genç bir çiftin hayatını alt üst eden bir adamın hikayesini anlatan gerilim/dram türünde bir filmdir.

Neil Randall (Gerard Butler) ve eşi Abby (Maria Bello), mutlu bir hayat sürmektedirler. Ancak bir gün, hayatları bir anda değişir. Tom Ryan (Pierce Brosnan) adlı bir adam, çiftin kızlarını kaçırır ve onları rehin tutar. Tom, Neil ve Abby'nin hayatlarını alt üst etmek için kusursuz bir plan hazırlar.

Neil ve Abby, kızlarını kurtarmak için Tom ile mücadele etmek zorunda kalırlar. Tom, kurnazlığı ve kararlılığı ile onları birbirine düşürür ve sarsıcı gerçekleri açığa çıkarır. Neil ve Abby, kızlarını kurtarmak için mücadele ederken, aynı zamanda kendi ilişkilerindeki sorunlarla da yüzleşmek zorunda kalırlar.

"İhanetin Bedeli'', aile ilişkileri, sadakat, intikam ve insan psikolojisi gibi konuları ele alır. Pierce Brosnan'ın Tom Ryan olarak sergilediği ürkütücü performansı, filmdeki gerilimi arttırır. Film, yönetmen Mike Barker tarafından yönetilmiştir.

Filmizlex ile keyifli seyirler dileriz.

Filme Yorum Yaz